Catalunya Diari

Baqueira Beret obre les tres zones esquiables amb 75 quilòmetres de pistes

El dissabte 25 de novembre s'amplia l'àrea esquiable de pistes obertes amb les tres zones de l'estació obertes i la totalitat de remuntadors a Baqueira i Bonaigua en funcionament

Imatge d'un esquiador a Baqueira Beret
Imatge d'un esquiador a Baqueira Beret | LleidaDiari.cat

Excel·lent inici de temporada per l'estació de la Vall d'Aran i els Valls d'Àneu amb un total de 31 remuntadors i 49 pistes obertes entre Baqueira, Beret i Bonaigua que permetran gaudir d'una gran part de l'estació. De fet, està previst que els remuntadors funcionin íntegrament a Baqueira i Bonaigua i gairebé en un 70% a Beret. La meteorologia de novembre ha aportat abundants nevades que han permès uns gruixos generosos per l'època entre vint centímetres a la cota 1.800 i 50 centímetres a 2.500. A més, els equips tècnics de l'estació hi han produït neu el que ha reforçat les zones especialment visitades per esquiadors i surfistes de neu. L'estació posarà a disposició dels visitants un total de 49 pistes: sis verdes, 30 blaves, dotze vermelles i una negra. Planter suficient per a començar la temporada sense repetir durant tot el dia. El preu del forfet a partir de dissabte passarà a ser tarifa habitual de 51,50 euros preu d'adult i 34 euros preu infantil.

  

A més, està ja en funcionament l'Audi Ski Kronos situat al costat de la cafeteria Baqueira 2.200. Es tracta d'una activitat que es pot fer en família i amb amics per veure qui és més ràpid baixant per un senzill traçat de gegant. La baixada i el temps queden gravats en vídeo i els esquiadors poden descarregar-la a www.baqueira.es i compartir-la en xarxes socials. Quant a serveis, estaran oberts tots els punts de lloguer i venda de Ski Service Baqueira Store (Baqueira 1.500, Ruda, Beret i Bonaigua) així com els principals serveis de restauració de les tres Àrees i a els serveis de guarderia i parcs infantils de 1500, 1800 i Beret. L'horari d'oficines a Baqueira 1500, per a aquells que hagin de recollir el forfet de temporada, serà de 8.15 hores a 19.00 hores sense interrupció.


Comentaris

envia el comentari