Catalunya Diari

BarçaKids arriba a Lleida per promoure els valors de l’esport entre l’alumnat de primària

El programa es desenvoluparà a l’Escola Magí Morera de Lleida des d’aquest dimarts i fins al divendres 7 d’abril, amb la col·laboració del projecte Invulnerables de lluita contra la pobresa infantil

El programa es desenvoluparà a l’Escola Magí Morera des d’aquest dimarts i fins al 7 d’abril. | BarçaKids

L’Escola Magí Morera de Lleida estrena a partir d’aquest dimarts el programa BarçaKids, una acció itinerant que forma part d’un projecte que té com a objectiu fomentar i consolidar valors a través dels principis pedagògics de l'esport, del joc i de la participació activa i inclusiva. Aquest programa pedagògic, adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys, arriba a Lleida a través del projecte Invulnerables contra la pobresa infantil, on ja hi és present. Invulnerables està impulsat per l’Obra Social 'la Caixa', la Fundació Rosa Oriol i la Generalitat, la Fundació FCB i Sor Lucia Caram i també compta amb la Paeria.

El projecte pretén fomentar i consolidar el sistema de valors dels infants a través dels principis pedagògics de l’esport i del joc i de la participació activa i inclusiva. A més, BarçaKids promou en els infants l’anàlisi i el coneixement d’hàbits i actituds que generen canvis que els ajuden a créixer personalment i col·lectivament a través de procediments diversos, dinàmics i innovadors, on l’esport és l’eix motivacional. El programa BarçaKids té dues línies de treball: una presencial i una altra virtual. La presencial ofereix a les escoles treballar els valors a través d'unitats didàctiques. La virtual dóna continuïtat a la presencial amb la creació d'una plataforma virtual, alhora que s'obre a la participació de la comunitat internauta.


A partir d’aquest dimarts diverses escoles de Lleida tenen previst participar-hi en les activitats pedagògiques: Magí Morera i Galícia, Príncep de Viana, Balàfia, Joan XXIII, Sant Josep Calassanç, Pardinyes i Santa Maria de Gardeny.


Comentaris

envia el comentari