Catalunya Diari

Els jugadors del Barça han rebut un iPhone X per Nadal

La directiva del club cada any lliura un detall als membres del primer equip i aquest cop ha repetit model de telèfon mòbil

Els jugadors del primer equip del Barça han rebut un iPhone 7 per Nadal
Els jugadors del primer equip del Barça han rebut un iPhone 7 per Nadal | CatalunyaDiari.cat

Nadal és una època en la qual tothom s’intercanvia regals, ja sigui perquè els porta el Pare Noel o perquè es fa l’amic invisible entre familiars i amics. És un costum que la directiva del Barça també té i cada any lliura un detall a cadascun dels membres del primer equip de futbol. Aquest cop els ha regalat un telèfon mòbil d’última generació.

D’aquesta manera el club mostra el seu agraïment a tots els jugadors del primer equip del FC Barcelona i aquest any per Nadal ha regalat un iPhone X a cada jugador del primer equip, però també a l’‘staff’ tècnic i als auxiliars que habitualment treballen amb ells, segons ha avançat el diari d’esports espanyol ‘Mundo Deportivo’.

Grans regals de Nadal pels jugadors del Barça

Així doncs, la directiva del Barça ha mantingut la tradició regalant un telèfon mòbil d’última generació que està valorat en 900 euros, tot i que a hores d’ara ja no es pot aconseguir a la pàgina oficial d’Apple perquè l’han substituït pels nous models que aquesta tardor van sortir al mercat. És un molt bon detall pels jugadors que han aconseguit tres dels quatre títols possibles aquest any: la Lliga, la Copa del Rei i la Supercopa d’Espanya.

La tecnologia és una àrea a la qual la directiva del FC Barcelona ha estat recorrent en els darrers anys. Sense anar gaire enrere en el temps, pel Nadal passat, tant els jugadors com els treballadors del primer equip van rebre un altre iPhone X i pel de l’any 2016 els van regalar l'iPhone 7 que llavors era l’últim model d’Apple del mercat.

En altres anys, el club ha regalat als jugadors del Barça diversos productes tecnològics d’última generació entre els quals podem trobar portàtils, equips de so o iPads. Però els membres del primer equip també han rebut altres obsequis diferents. Com és el cas de l’any 2014 quan en Josep Maria Bartomeu era el president del club blaugrana. Llavors per Nadal la directiva va escollir un regal diferent, però també especial, una caçadora de la marca Harley-Davidson.


Comentaris

envia el comentari