Catalunya Diari

El Barris Nord celebrarà diumenge el Dia del Bàsquet Lleidatà

Durant el descans, els jugadors i jugadores dels clubs lleidatans llençaran a cistella durant 5 minuts per a superar les 325 cistelles de l’edició anterior

Un anys més, la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol i l'Actel Força Lleida organitzen el Dia del Bàsquet Lleidatà al Barris Nord. Enguany, el dia senyalat serà aquest diumenge, dia 7 de gener, durant el partit que els lleidatans disputaran davant l'ICL Manresa a les 12.00 hores.

Durant el descans del derbi català, els jugadors i jugadores dels clubs integrats a la Representació Territorial a Lleida, estan convidats a participar a 'El rècord de cistelles del bàsquet lleidatà en 5 minuts'. L'acció consisteix en encistellar el màxim de cistelles durant 5 minuts, intentant superar les 325 de l'edició anterior. Els jugadors i jugadores protagonistes tindran entrada lliure al Barris Nord i, els acompanyants podran accedir-hi per 3 euros l'entrada. 

Serà un matí de bàsquet en estat pur i també de solidaritat. A més d'aquesta acció amb els clubs lleidatans, al Barris Nord tindrà lloc el I Memorial Solidari Marc Retamero. A la pantalla del pavelló es reproduirà un vídeo homenatge al periodista, qui ens va deixar just farà un any el dia 7; es farà recollida de joguines noves i/o de segona mà en col·laboració amb Càritas Diocesana de Lleida; i es realitzarà una pluja de peluixos.


Comentaris

envia el comentari