Catalunya Diari

Bellcaire d’Urgell es prepara per a la 2a Marxa de l’Esparver Cendrós

Enguany s’organitza en diumenge al matí, el dia 16 de juliol a les 9.00 hores
Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

El Club Centre Excursionista Bellcaire d'Urgell (CEBU) amb la col·laboració de l'Ajuntament de Bellcaire, organitzen la Marxa de l'Esparver Cendrós que tindrà lloc el 16 de setembre de 2018, amb sortida prevista a les 9.00 hores des del poliesportiu municipal. Aquesta és la segona edició. La marxa no té caràcter competitiu i està oberta a caminants i atletes, però no a ciclistes.

  

  

objectius següents: promoure la pràctica saludable de l'esport, incentivar uns hàbits de vida saludables i afavorir el coneixement i respecte de l'entorn.

 

Inscripcions obertes fins al 15 de setembre

Les inscripcions continuen obertes des del 15 d'agost fins al 15 de setembre o quan s'arribi als 400 participants amb un preu de 10 euros. La presentació ha tingut lloc aquest dimecres a la Diputacio de Lleida amb la participació del diputat Josep Ibarz, l'alcalde de Bellcaire d'Urgell, Jaume Monfort, i la presidenta del Club Centre Excursionista, Alicia Jordan. El diputat Josep Ibarz ha felicitat els organitzadors de la marxa i ha valorat que es decidís per posar el nom a la marxa d'una au protegida de la fama salvatge autòctona com és l'esparver cendrós. Així mateix, l'alcalde de Bellcaire d'Urgell ha explicat que en Francesc Infante és qui ha dissenyat el cartell de la marxa destacant la imatge d'aquesta espècie protegida. El club CEBU és un centre excursionista molt jove, però que ja compta actualment amb 120 socis i molt arrelada a la vida esportiva de Bellcaire d'Urgell.Comentaris

envia el comentari