Catalunya Diari

Bellpuig acull la primera prova del Trofeu Moto Club Segre de Motocròs

Bellpuig acull la primera prova del Trofeu Moto Club Segre de Motocròs| Redacció - Fotografia: Moto Club Segre

 

El recuperat traçat de Bellpuig obrirà les seves portes aquest diumenge a tots els pilots per disputar la primera prova del Trofeu Moto Club Segre de Motocròs, en les categories MX1, MX2, MX3, MX85, MX65 i MX50. Els entrenaments s’iniciaran després de les verificacions, a les 9.00 hores, mentre que les mànegues de cursa començaran a les 10.30 hores.

Tot i que les proves estan obertes a tos els corredors, els que participin amb llicència federativa d’altres moto clubs, només podran optar als premis de la cursa, no als finals del trofeu. Tot això es pot trobar al reglament particular a mcsegre.org
 
Fins l’any passat, algunes proves d’aquest Trofeu havien compartit cursa amb les del Campionat de Catalunya, però per aquest 2013, el Moto Club Segre va considerar separar els dos tornejos i així donar opcions a tots els seus pilots. 
 
El calendari del Trofeu 2013 el componen quatre curses, que es duran a terme als quatre circuits gestionats per aquest moto club, Bellpuig, el 3 de novembre; Lleida, 1 de desembre; Ponts, 8 de desembre i La Clua, 22 de desembre. 


Comentaris

envia el comentari