Catalunya Diari

Biel Medina es retira del futbol amb el Lleida Esportiu

Biel Medina es retira del futbol amb el Lleida Esportiu| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 



"Ha arribat el moment i marxo amb la consciència tranquil·la ja que crec que he fet les coses al màxim. L’únic però és no haver pujat al Lleida", ha comentat el jugador, qui ha admès que deixa el món del futbol perquè “la balança del futbol pesava però encara pesava més la de la família. Ara gaudiré de la família. Portava dos anys i mig aquí i la distància ha estat un aspecte important. Vaig debutar als 17 anys i ara em toca gaudir d’altres camins”. I ha afegit: "Demano que em respectin la meva decisió. Fins l’últim dia ho he donat tot pel Lleida però ara no tenia la injecció de fortalesa per continuar. No em veia fins al final i el millor és no estar-hi”. 
 
El defensa s’ha mostrat satisfet per haver deixat el futbol en un moment dolç de la seva carrera futbolística ja que “hi havia diversos clubs que em volien fer canviar d’opinió però no marxaré del Lleida per anar a cap altre club. Em fa sentir estimat deixar el futbol en un moment en què diversos clubs em volien. Volia arribar al darrer dia amb el màxim nivell”. 
 
Per la seva banda, el president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, ha admès que “només puc dir elogis cap al Biel per aquests dos anys impressionants i plens de compromís que ens ha donat”. Esteve ha explicat que “va venir el primer dia de pretemporada i ens va exposar el seu plantejament i des del club li hem rescindit el contracte”. A més, el president li ha comunicat al Biel: "Lleida sempre serà casa teva. El futur és teu”.


Comentaris

envia el comentari