Catalunya Diari

Caminada a Lleida per recaptar fons contra el càncer de mama

Caminada a Lleida per recaptar fons contra el càncer de mama| Redacció - Fotografia: AECC

 

L'AECC Catalunya Contra el Càncer de Lleida organitza el proper diumenge 19 d'octubre una caminada popular per recaptar fons per donar suport tant al pacient de càncer com a la família, per a la prevenció, informació i investigació oncològica.

La marxa tindrà la sortida i l'arribada a la Glorieta Font i Quer, a l'entrada del Parc de la Mitjana de Lleida. El recorregut, que passarà per l'Ermita de Granyena, serà de 10 quilòmetres, tot i que hi haurà la possibilitat de realitzar-ne un de més curt.
 
Les inscripcions es poden realitzar fins al 16 d'octubre a la seu de l'AECC Lleida, ubicada al carrer Pallars, 25, en horari de 09.00 a 13.00 hores, de dilluns a divendres. El cost serà de 6 euros.
 
A més, els organitzadors lliuraran també una motxilla, una samarreta tècnica i l'avituallament per la caminada. Aquests es podran recollir els dies 13 i 16 d'octubre, d'11.00 a 13.00 hores, i els dies 14 i 16 d'octubre, de 16.30 a 19.00 hores. L'entrega es farà a la seu de l'AECC Lleida i és necessari mostrar el justificant d'inscripció. El lliurament de material es durà a terme fins a l'esgotament de les existències i per rigorós ordre d'inscripció.
 
També hi ha la possibilitat d'inscriure el mateix dia de la caminada, de 08.45 a 09.30 hores a la carpa de l'AECC Lleida, ubicada a la sortida. La inscripció, però, tindrà un cost de 8 euros.
 
Les persones interessades en rebre més informació poden trucar al telèfon 973 23 81 48 o bé enviar un correu electrònic a [email protected]


Comentaris

envia el comentari