Catalunya Diari

Campionat de Catalunya de futbol base femení, a Rialp

Campionat de Catalunya de futbol base femení, a Rialp| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 El torneig reuneix els equips classificats per disputar la fase final del campionat de Catalunya de futbol base femení en modalitat de Sub12 i Sub 16. En la modalitat de sub12 competiran la selecció del Bages, la selecció del Baix Llobregat, la d’Osona i la del Penedès-Garraf. En la modalitat Sub 16 els equips classificats són la selecció de Barcelona, la selecció de Girona, la de Lleida i la del Penedès-Garraf.
 
La Diputació de Lleida ha acollit aquest dijous la presentació del campionat. L’acte ha comptat amb la participació de l’alcalde de Rialp i diputat, Gerard Sabarich; el cap de relacions interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo; el delegat territorial a Lleida de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Terés, i el vicepresident de la  Federació Catalana de Futbol, Josep Lleó.
 
Durant la seva intervenció, Sabarich ha explicat que el campionat és un premi a la feina ben feta que es ve fent des del municipi. “El torneig ens permetrà continuar treballant perquè Rialp esdevingui el referent turístic esportiu del Pirineu”, ha afegit. Per la seva banda, Terés ha explicat que aquesta és una bona oportunitat per promocionar l’esport femení i també el territori.
 


Comentaris

envia el comentari