Catalunya Diari

El Campus Live Sport Emotions de Lleida obre inscripcions per a la seva primera edició

L'activitat està dirigida per l'àrbitre Xavier Estrada i els ex jugadors Felip i Xavi Ortiz

Cartell de l'esdeveniment
El campus ja ha obert inscripcions | LleidaDiari.cat

El primer Campus Live Sport Emotions ja ha obert inscripcions de cara a la seva estrena aquest estiu, en què la gran novetat és que ha doblat la seva oferta en afegir-se Almacelles al projecte, que inicialment tenia una seu única a Torrefarrera.

A més, els dos campus ja s'estan adaptant per complir amb les normes de seguretat en salut i higiene que es derivin de la 'nova realitat' propiciada per la Covid-19 com, per exemple, presa de temperatura, grups més reduïts amb monitor, zones de desinfecció amb tot el material disponible i homologat, espais adaptats i controlats, o classes pràctiques d'hàbits saludables.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El dirigeixen l'àrbitre internacional Xavier Estrada i els exjugadors Felip i Xavi Ortiz

El campus que dirigeixen l'àrbitre internacional Xavier Estrada i els exjugadors Felip i Xavi Ortiz es desenvoluparà en dos escenaris: a Torrefarrera, concretament al Complex Esportiu Antoni Palau, ho farà del 29 de juny al 31 de juliol i del 3 al 14 d'agost, en 7 torns de setmana; i a Almacelles, a l'Àrea Esportiva Municipal, tindrà lloc en 5 torns de setmana, del 29 de juny al 31 de juliol. El campus va adreçat a nois i noies de 4 a 17 anys i les inscripcions, amb places limitades, ja es poden formalitzar al lloc web www.livesportemotions.com, on a més hi ha tota la informació sobre el campus.

Impulsat i organitzat per Estrada i els germans Ortiz, es tracta d'un campus pioner de multiesport, amb una àmplia proposta d'activitats (futbol, futbol sala, bàsquet, handbol, tenis, pàdel, piscina...,) i un programa específic de tecnificació de futbol dels 12 als 17 anys. També oferirà diferents xerrades a càrrec d'esportistes d'elit i activitats adaptades a les diferents edats, nivells i aptituds, i es treballaran les capacitats cognitives, emocionals i inclusives dels nois i noies.

Petites formacions

Hi haurà també petites formacions en nutrició, hàbits saludables i introducció a l'anglès a través de l'esport, així com una col·laboració de la UdL amb el videojoc emocional. Una excursió-visita final i la cloenda amb els pares acabaran de perfilar el menú del campus. Tot plegat amb el repte d'aprendre fent esport, créixer en tots els àmbits i, sobretot, divertir-se.

També cal destacar que Live Sport Emotions aprofitarà el campus per realitzar una acció solidària amb el Banc dels Aliments mitjançant les aportacions de tots els participants i col·laborarà amb l'IRBLleida en la seva recerca sobre malalties infeccioses.


Comentaris

envia el comentari