Catalunya Diari

El Campus Live Sport Emotions se solidaritza amb el Banc dels Aliments de Lleida

El Campus està impulsat i organitzat per l’àrbitre internacional de futbol Xavier Estrada i els germans Ortiz

Imatge de la presentació
El Campus el Campus d’Estiu Live Sport Emotions recaptarà aliments per al Banc dels Aliments | LleidaDiari.cat

El Campus el Campus d’Estiu Live Sport Emotions recaptarà aliments per al Banc dels Aliments de les comarques de Lleida. La iniciativa tindrà lloc en les dos seus del Campus a Torrefarrera, del 19 de juny al 14 d'agost, i a Almacelles, del 29 de juny al 31 de juliol, pretenen incorporar l'educació en valors com la solidaritat als assistents que aportaran aliments en benefici de la Fundació del Banc dels Aliments de les Comarques de Lleida, entitat que està afrontant aquestes setmanes els efectes socials de la pandèmia que ha derivat, també, en una emergència alimentària.

El Campus comptarà amb un programa específic de tecnificació de futbol i que està dissenyat no només per desenvolupar les capacitats físiques i esportives dels nens i nenes, sinó també, i de forma molt especial, per potenciar les psíquiques, cognitives i emocionals.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El campus comptarà també amb la presència d'alguns esportistes de primer nivell

Durant les cinc setmanes (torns) de durada, el campus comptarà també amb la presència d'alguns esportistes de primer nivell, que aportaran la seva experiència i els seus coneixements als participants.

Aquesta col·laboració entre les dues iniciatives es considera imprescindible per la Fundació social que aposta per la corresponsabilitat de la societat civil en poder afrontar reptes socials com els que ens ofereix la pandèmia originada per la Covid-19, que ha fet augmentar en un 40 % la demanda d'ajuda en aliments en tota la demarcació de Lleida. La Fundació ha repartit un total de 255 mil Kg d'ençà que es va decretar l'estat d'alarma, un 30% més que l'any passat.


Comentaris

envia el comentari