Catalunya Diari

El Campus d'Estiu de Xavi Estrada torna amb més activitats i patrocinadors

El campus està impulsat i organitzat pel neuropsicòleg i àrbitre internacional i tindrà lloc al Complex Esportiu de Torrefarrera

Plusfresc també serà patrocinador del Campus d'Estiu Xavi Estrada de Lleida. El Campus està impulsat i organitzat pel neuropsicòleg i àrbitre internacional de futbol Xavier Estrada.

La iniciativa tindrà lloc a Torrefarrera, del 28 de juny al 13 d'agost, i pretén incorporar el benestar i la qualitat de vida en l'esport com a eix vertebrador de les jornades esportives que es duran a terme al Complex Esportiu de Torrefarrera. 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge de Xavi Estrada
PLUSFRESC patrocinador del Campus d’Estiu Xavi Estrada | LleidaDiari.cat

SUPSA Supermercats Pujol S.L.(Plusfresc) és una empresa familiar lleidatana creada el 1929 que vol destacar per l'acurat tracte al client, la qualitat del producte fresc, pel suport dels productors locals disposant d'una àmpliagamma de productes de proximitat i per les polítiques socials i mediambientals.

Des de fa anys, dins de la política de RSE de Plusfresc, ha participat en diferents iniciatives emmarcades en l'àmbit educatiu o en la salut dels infants i adolescents.

Amb entitats com FLL (Firts Lego League), Fundesplai (Fundació Catalana de l'Esplai), NEREU (Iniciativa que treballa per disminuir l'obesitat infantil), Sense Embuts (Associació que dona eines als adolescents per gestionar les emocions) o el Campus d'Estiu Xavi Estrada.

Un programa específic de tecnificació de futbol i un altre de caràcter multiesportiu

El Campus comptarà amb un programa específic de tecnificació de futbol i un altre de caràcter multiesportiu, que està dissenyat no només per desenvolupar les capacitats físiques i esportives dels nens i nenes, sinó també, i de forma molt especial, per potenciar les cognitives, socials i emocionals.

Durant els set torns de durada, el campus comptarà amb diferents tallers i activitats orientats a complementar la pràctica esportiva i permeten la formació simultània dels participants.

Així comptaran amb la presència d'especialistes per tractar temes de cabdal rellevància, com la ingesta d'aliments saludables i frescs durant la pràctica esportiva, i la importància d'un adequat desenvolupament de l'esportista en benefici de la salut.

La qualitat del servei

Aquesta col·laboració entre les dues entitats es considera «molt important perquè implementa la qualitat del servei permetent a més a més que els nois i noies gaudeixin d'una bossa esportiva i una tovallola per les activitats aquàtiques».

«És de cabdal importància crear sinergies participatives entre el teixit social, empresarial, educatiu i esportiu de la ciutat de Lleida i promoure la pràctica esportiva des del vessant més pedagògica i lucrativa», assegura el neuropsicòleg i àrbitre internacional de futbol, Xavi Estrada.


Comentaris

envia el comentari