Catalunya Diari

Cap de setmana intens al pavelló Juanjo Garra de Lleida

Cap de setmana intens al pavelló Juanjo Garra de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de LleidaA la Copa d’Espanya d’escalada de dificultat 2014, en categories absoluta i juvenil, s’hi espera la participació d’escaladors de primer nivell de tot l’Estat Espanyol. Aquesta és la tercera i darrera prova de la Copa, per la qual cosa Lleida serà testimoni de la proclamació dels campions d’aquesta disciplina.

Els favorits són, d’entrada, el català Ramon Julian (doble campió del món) i la basca Irati Anda. Les anteriors dos ciutats que van acollir la primera i segona prova, respectivament, van ser Saragossa (26 i 27 d’abril) i Barcelona (10 i 11 de maig).

Dissabte, durant tot el dia, es desenvoluparan les proves de la categoria absoluta. Les finals s’iniciaran al voltant de les 17.30 hores i diumenge es disputarà la categoria juvenil (sub 16, sub 18 i sub 20) amb les finals previstes a partir de les 12:30 hores. L’entrada és gratuïta.

Aquesta competició està organitzada per l’empresa la FEDME i l’empresa Top30 i compta amb la col·laboració de membres del Centre Excursionista de Lleida (CEL) i del Club d’Escalada i Muntanya de Pardinyes (CEiMP). Aquesta és la primera prova oficial que se celebrarà en aquesta instal·lació recentment inaugurada amb el nom de Rocòdrom Municipal Keshap Gurung i que està ubicat a l’interior del pavelló municipal Juanjo Garra.

Campionats de Catalunya de Bàsquet
Per altra banda, el mateix pavelló acollirà també dos Campionats de Catalunya de Bàsquet. Es tracta de la final del Campionat de Catalunya de segona categoria femenina, entre els equips sant Andreu Natzaret i Hispano Canyelles A, que tindrà lloc dissabte, i de la final del Campionat de Catalunya Infantil Masculí Nivell B, en què competiran el C.B. Amposta, Vic Universitat Vic 1, Unió Girona i BTB Dicoma Binèfar A i tindrà lloc diumenge.El responsable d’esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso, ha destacat la promoció del bàsquet de base que generen aquests tipus d’esdeveniments. Finalment, ha agraït la federació per confiar en la ciutat de Lleida per acollir aquests dos torneigs esportius, i ha felicitat el Club de Bàsquet del Secà de Sant Pere per l’organització d’aquest torneig.


Comentaris

envia el comentari