Catalunya Diari

Carlos Oca, nou director esportiu del Balàfia Vòlei Lleida

Carlos Oca, nou director esportiu del Balà fia Vòlei Lleida| Redacció - Fotografia: Balà fia Volei Lleida

Carlos Oca serà el nou director esportiu del Balàfia Vòlei Lleida. El club lleidatà comptarà amb l'assessorament d'aquest entrenador amb una dilatada trajectòria i experiència en el món del voleibol a partir d'aquesta temporada.

El Balàfia Vòlei Lleida aconsegueix d'aquesta manera donar un pas més en la professionalització de l'estructura tècnica del club ja que cal recordar que Oca és un dels entrenadors amb un reconegut prestigi tant en l'àmbit català com espanyol per la gran feina feta al CE Episcopal, entre altres, amb el qual va aconseguir grans resultats.

Oca substitueix en el càrrec a Mario Martínez, que fins ara exercia aquesta tasca i la comptabilitzava sent entrenador de l'equip de 1a Catalana. Ara, Martínez, amb l'ascens del primer equip a la 1a Nacional, es dedicarà exclusivament a l'equip.

Un grup català a la 1a Nacional

D'altra banda, aquest dijous el club Balàfia Vòlei Lleida coneixia oficialment que, finalment, la Federació Espanyola de Voleibol ha creat un grup català a la 1a Nacional, tal i com havia anat reclamant el club lleidatà i la Federació Catalana de Voleibol. Així, el Balàfia Vòlei Lleida, que coneixerà el calendari definitiu de la competició la propera setmana, estarà acompanyat a la lliga de 1a Nacional pel CV Sant Pere i Sant Pau, CV Arenys, Ítaca Manresa, CV Olot i Víkings Vòlei Prat. Sens dubte una bona notícia per la Balàfia Vòlei, que veurà abaratit el seu pressupost per a la propera temporada.


Malgrat això, continua buscant un patrocinador principal per a l'equip que ajudi a sufragar la despesa que suposa jugar aquesta competició. A més, el club lleidatà espera que les administracions responguin, igual que s'està fent amb altres clubs de la ciutat, després que la Paeria assumís un compromís públic amb el club de triplicar la seva aportació econòmica la propera temporada,


Comentaris

envia el comentari