Catalunya Diari

Carlota Martínez i Nicolàs Àlvarez, campions del Trofeu Albert Costa 2014

Carlota Martínez i Nicolàs Àlvarez, campions del Trofeu Albert Costa 2014| Redacció - Fotografia: Club Tennis Urgell

 A la final femenina, Carlota Martínez, cap de sèrie número dos del torneig, ha guanyat per 6-4 i 6-1 a la número 1 de la competició, una Cristina Mayorova que mai ha pogut fer front a la campiona. Tot i el resultat, les dos jugadores han demostrat a tots el assistents que tenen una gran projecció i compten amb molts números de donar el salt a la professionalitat en poc temps. 
 
Per la seva banda, el quadre masculí s’ha resolt del cantó del cap de sèrie número 1, Nicolàs Álvarez, molt ferm durant tot el campionat i no ha estat menys al partit decisiu. El seu rival, Jaime Caldés ha començat guanyant el partit amb un 2-0, encara que Álvarez s’ha refet ràpidament per vèncer 6-2 i 6-3. 
 
Aquesta edició del Trofeu Albert Costa ha tornat a caracteritzar-se pel gran nivell dels seus participants. Així mateix, Lleida també ha donat un salt de qualitat amb gran partits dels seus jugadors i amb una Ares Teixidó (Club Tennis Lleida) que ha arribat fins a les semifinals. 
 
En aquesta darrera jornada han assistit els pares d’Albert Costa; el regidor d’esports de la Paeria, Txema Alonso; el representant territorial de l’Esport a Lleida, Josep R. Solsona i Ignasi Garcia, president de la territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis. 


Comentaris

envia el comentari