Catalunya Diari

Castelló i Carulla 'volen' als 10K Aeroport d'Alguaire

Castelló i Carulla 'volen' als 10K Aeroport d'Alguaire| Redacció - Fotografia: Iter5

Josep Maria Castelló i Rosamari Carulla han aconseguit aquest diumenge fer-se amb la victòria dels 10K Aeroport d'Alguaire, una prova puntuable per a la Lliga Ponent que, finalment, tot i l'amenaça de pluja, s’ha pogut desenvolupar amb tota normalitat, amb la participació de prop de 200 atletes.

En l’apartat masculí el gran triomfador ha estat Josep Maria Castelló, de la AA Xafatolls, que amb un temps de 36.04 ha superat per un marge de 6 segons el segon classificat, Miguel Moreno Sánchez, del CA Barbastro, mentre que el tercer lloc ha estat pel líder de la Lliga Ponent, Francisco Javier Cebrián (CA Fraga-Bajo Cinca), que reforça així la seva posició capdavantera de la general. Cebrián ha marcat un crono de 36.29, només 13 segons més ràpid que un altre clàssic de la Lliga Ponent, Àngel Vidal (CE Querol), quart amb 36.42. Cinquè ha estat l’independent Josep Gardenyes amb 36.58 i sisè Sergi Nunes (Runner’s Balaguer).



En dones, la victòria ha estat per a Rosamari Carulla (La Guineu), vigent campiona de la Lliga Ponent, que amb un temps de 39.04 no ha donat opció a les seves rivals. La més forta ha estat Marta Serrando (Hamm Lleida), segona amb 43.41, mentre que tercera ha estat l’actual líder de la Lliga Ponent, Montse Magallón (INEF Lleida), amb 45.53. Cal destacar també el quart lloc d’Isabel Pascual (Lleida UA), amb 46.13, el cinquè de Sandra Rodríguez (AE Ekke), amb 46.46, i el sisè de María José Clariana (AE Ekke), amb 48.52.

L’Ajuntament d’Alguaire, amb el suport de l’Aeroport d’Alguaire i la col·laboració tècnica de l'Associació Esportiva Ekke, ha estat l’encarregat d’organitzar la segona edició d’aquesta nova cita de la Lliga Ponent, que s’ha desenvolupat sobre una distància única de 10 kilòmetres i ha començat a les 9.45 hores del matí des del pàrquing de l’aeroport d’Alguaire.

En un indret únic, amb sortida i arribada davant la Torre de Control 
de l'aeroport, els atletes han gaudit d'un circuit de 10 quilòmetres que ha vorejat el recinte de l'aeroport. Un traçat 99% d'asfalt i pràcticament pla, exceptuant un petit
 desnivell als darrers kilòmetres que ha servit per decidir el final de la cursa. Al mateix punt d’arribada, s’hi ha celebrat en acabar les curses infantils, amb distàncies adaptades a les edats escolars (2002 a 2010).

La propera prova de la Lliga Ponent arribarà el cap de setmana vinent i serà una de les grans cites de la temporada, la Mitja Marató de Mollerussa, que també comptarà amb la cursa de 5 quilòmetres de Mollerussa, igualment puntuable per a la Lliga Ponent.


Comentaris

envia el comentari