Catalunya Diari

Un centenar de joves de Lleida participaran en el V Campionat de futbol sala 2013

Un centenar de joves de Lleida participaran en el V Campionat de futbol sala 2013| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida (Arxiu)

 

Més d’un centenar de joves de Lleida participaran en la cinquena edició del Campionat de futbol sala 2013 que se celebrarà entre els mesos de febrer i juny al pati del CEIP Pràctiques II. Aquest torneig vol potenciar les habilitats personals, socials i comunicatives dels joves.

  

L’objectiu del campionat és doble. Per una banda, la Regidoria de Joventut dóna resposta a l’interès dels participants de fer una activitat de lleure saludable, tenint en compte, a més, les bones referències de les edicions anteriors. De l’altra, possibilita la interrelació entre els joves i l’adquisició d’habilitats personals, socials, comunicatives, de treball en equip i sobretot de resolució de conflictes, ja que al no haver figura arbitral, els joves han de mediar entre ells davant les incidències que sorgeixen en el decurs dels partits per trobar la solució més adient.

  

 

  

Els equips estan formats per joves de 15 a 25 anys de diferents barris de la ciutat, de variades procedències socials i culturals. La iniciativa compta amb la col·laboració dels departaments municipals d’Esports i d’Educació i, també, del CEIP Pràctiques II. 

  

 

Comentaris

envia el comentari