Catalunya Diari

Amants de les motos: Lleida acull aquesta famosa cursa de riders

L’activitat ha estat captada des del Lleida Convention Bureau de Turisme de Lleida

Lleida serà, dijous, etapa de la cursa motard PUNTAPUNTA que portarà 800 motos i uns 900 participants en la ciutat en una activitat de caràcter lúdic i no competitiu.

Aquesta activitat que ha estat captada i gestionada des del Lleida Convention Bureau de Turisme de Lleida, provocarà que, en un dia laborable, hi hagi gairebé la plena ocupació hotelera a la ciutat, i en paral·lel, es generarà una clara dinamització per a la restauració i els espais d'oci. Dijous 26, a partir de les 18 h, les motos començaran a arribar a Lleida camí de la plaça de la Sardana, a la Seu Vella, on quedaran estacionades.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Discorre a través de diferents etapes

La cursa PUNTAPUNTA discorre a través de diferents etapes que es desplacen, tradicionalment, d'est a oest de l'Estat espanyol. Aquest any, l'acció s'inicia a la localitat de Roses, on agafen aigua del mar Mediterrani i la porten al Mar Cantàbric, a San Sebastián. Per a l'etapa de Lleida, les motos accediran a la Seu, dijous, via Auditori, pel carrer Ronda de la Seu Vella i divendres marxaran pel carrer Darrere de Sant Martí, via Prat de la Riba.

El Lleida Convention Bureau (LCB) de Turisme de Lleida, és una oficina centralitzada de comercialització i promoció de la ciutat en l'àmbit de l'organització d'esdeveniments. Des del LCB es canalitza i unifica l'oferta de turisme de negocis a Lleida per tal de poder oferir-lo de forma clara i definida.


Comentaris

envia el comentari