Catalunya Diari

El CF Pardinyes signa un acord de col·laboració amb University Soccer

Les noies que desitgin poder viure l'experiència comptaran amb un descompte d'un 10% en la tarifa habitual de la gestió de les beques

Cartell de les noies del FC Pardinyes
El CF Pardinyes signa un acord de col·laboració amb University Soccer | LleidaDiari.cat

El CF Pardinyes ha signat un acord de col·laboració amb University Soccer. L'agència actua com a intermediària entre jugadors de futbol espanyols i les millors universitats dels Estats Units aconseguint la beca que els permetrà jugar a les lligues universitàries americanes i formar-se acadèmicament.

A la formació esportiva i els seus valors se suma ara l'educacional i lingüística, de gran valor per al desenvolupament personal de les jugadores. El bon nivell de la secció femenina del club ha portat als seus responsables a fer aquest pas i facilitar-los la possibilitat de jugar i estudiar en un sistema educatiu creat per a això. La compatibilitat de classes i competició eviten els inconvenients amb els quals moltes de les futbolistes del club es troben en l'actualitat per poder cobrir les exigències de les classes i exàmens amb els entrenaments i partits.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un descompte d'un 10% en la tarifa habitual de la gestió de les beques

Totes les noies que desitgin poder viure l'experiència comptaran amb un descompte d'un 10% en la tarifa habitual de la gestió de les beques. Inclou els tots serveis de l'agència, entre els quals es troba la preparació física, nutrició i assessorament psicològic. Aquesta és, precisament, la distinció de la feina d'University Soccer, que prepara a les noies i nois per fer el pas del canvi d'entorn i els acompanya en el seu destí.

«Des del club tot el que sigui unir forces i crear sinergies amb iniciatives que promoguin el futbol femení és benvingut. Estem molt contents de poder oferir a les nostres noies l'oportunitat de seguir amb els seus estudis i jugar a futbol al mateix temps que viuen una experiència única», afirma Marta Saez, coordinadora de futbol base de l'CF Pardinyes.

«En University Soccer estem molt contents amb aquesta col·laboració. Per a nosaltres és un plaer treballar amb clubs que es preocupen pels seus futbolistes molt més enllà de la pista de joc, com és el cas de CF Pardinyes. Estem desitjant ajudar els seus futbolistes i veure molt aviat a algunes d'elles desenvolupant, als Estats Units, tot el seu talent esportiu, acadèmic i personal», apuntava David Rueda, fundador d'University Soccer. 

Dos exfutbolistes becats als Estats Units

És una agència jove, però David Roda porta més d'una dècada en el sector. Compta amb dos exfutbolistes becats als Estats Units, Toni Soler i Silvia Espelt. Una experiència rellevant per conèixer i solucionar les mancances que ells mateixos van experimentar i tenir empatia fonamental amb els clients. I Noemí de Miguel, periodista esportiva amb més de quinze anys d'experiència en televisió en futbol i F1, desenvolupa l'àrea de comunicació i relacions públiques.

El talent de la secció femenina de l'CF Pardinyes els situa en una posició immillorable per a l'accés de beques als EUA. Allà optaran no només al desenvolupament acadèmic i futbolístic en les lligues universitàries, sinó a una experiència en anglès que els porti a dominar l'idioma i situï en bon lloc tant per a la competició professional com l'àmbit laboral en el futur.


Comentaris

envia el comentari