Catalunya Diari

Cinc anys d’una fita esportiva històrica per a Lleida

Cinc anys d’una fita esportiva històrica per a Lleida| RedaccióL’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha volgut recordar aquesta efemèride i ha posat en relleu que a Lleida hi ha una gran tradició en piragüisme. "Espero que amb el nou centre es mantingui l’afició i també surtin nous esportistes", ha destacat el paer en cap.

D’altra banda, Lleida encara ja la recta final de les obres del Centre de Piragüistes de Lleida Saül Craviotto, un equipament situat al costat de l’embarcador de Pardinyes que acollirà la seu de la Federació Catalana i dels clubs de la ciutat. La construcció de les noves instal·lacions de piragüisme es concentra principalment en tres actuacions.

- Instal·lació principal que acollirà els edificis de vestidors amb capacitat per a 30 persones, gimnàs (70 m2), hotel de clubs, oficines Federació Catalana de Piragüisme, sala de reunions i espais comuns per als clubs (40 m2), magatzem, lavabos i Hangar 1

- Hangar 2: petit hangar que s’ubicarà al talús davant de l’actual hangar metàl·lic, és a dir, al final de la rampa. Estarà destinat a guardar piragües, sobretot per al material dels més petits, per tal que els quedi més a prop de l’embarcador.

- Rampa d’accés i de comunicació en itinerari adaptat fins a la plataforma de la zona esportiva de la llera del riu.

El nou equipament està finançat per la Paeria, que aportarà 390.000 euros, i la Generalitat, que n’aportarà 300.000 euros més.


Comentaris

envia el comentari