Catalunya Diari

Cinc jugadors del Força Lleida arriben 'tocats' al partit contra l'Alacant al Barris Nord

Cinc jugadors del Força Lleida arriben 'tocats' al partit contra l'Alacant al Barris Nord| Redacció - Fotografia: Força LleidaEls que tenen més complicada la seva presència davant els valencians son Àlex Thompson i Dominic Calegari. Thompson continua notant molèsties als seu turmell i no ha pogut entrenar en tota la setmana. Per la seva part, Calegari té també molèsties importants al genoll degut a una tendinitis rotuliana. Tots dos són seriosos dubtes i les sensacions no són positives.

És més probable que puguin ajudar a l'equip Dani Rodriguez, Pierre Oriola i Jose Simeón. Rodriguez continua amb el genoll inflamat pel cop rebut a Càceres però confia en poder ajudar. Oriola es recupera d'una gastroenteritis que ahir li provocava febre alta però s'espera que també pugui ajudar. I Simeón, tot i tenir l'espatlla mermada per la mala caiguda a terres extremenyes, ha entrenat tota la setmana i jugarà segur.

Amb aquest panorama l'equip de Joaquin Prado rep a un dels equips més en forma de la competició (tres victòries seguides) i que compta amb una de les plantilles més fortes de la lliga.Comentaris

envia el comentari