Catalunya Diari

Cinquena victòria del CTI BalaÌ€fia Volei Lleida

Cinquena victòria del CTI BalaÌ€fia Volei Lleida| Redacció - Fotografia: Balàfia Volei Lleida

 Fruit d’aquesta joventut, el FC Barcelona B es va fer amb el primer set (25-21) per a sorpresa dels lleidatans ja que, a priori, eren els clars favorits per aconseguir la victòria en aquest partit. Tot i així́, al segon set la superioritat dels lleidatans es va fer valer i es van imposar clarament per 17-25 amb un bon atac per les puntes i pel centre.
 
Al tercer set es va repetir la història, tot i que aquí́ es va imposar el bloqueig del lleidatàÌ€, molt efectiu, que va saber parar el fort atac dels barcelonins que de la mà  del seu jugador oposat va intentar posar les coses difícils als lleidatans, peròÌ€ finalment el set va caure al sac del CTI Balàfia Volei per 17-25.
 
Al quart set els lleidatans van sortir decidits a endur-se la victòria i van posar la directa sense deixar ja que els barcelonins poguessin reaccionar (18-25).
 
Cinquena victòria del CTI Balaàfia Volei Lleida en cinc jornades i, per tant, invictes a la categoria. El proper partit es disputarà dissabte 2 de novembre a les 20.00 hores al pavelló́ Olímpics de Lleida contra l’AE Aula.


Comentaris

envia el comentari