Catalunya Diari

El circuit de Bellpuig tancarà la temporada catalana de motocròs

La cursa, que tindrà lloc diumenge 26 de novembre, resoldrà els campions de pràcticament totes les categories

Circuit de motocròs de Bellpuig
Circuit de motocròs de Bellpuig | LleidaDiari.cat

Aquest cap de setmana arriba un dels plats forts del calendari motociclista amb la celebració del Motocròs de Bellpuig. L'última prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Motocròs es disputarà sobre un escenari de cinc estrelles, el circuit Montperler de Bellpuig, on s'hi reuniran els pilots de les categories: MX Elit, MX1, MX2, MX3, MX4 i MX5. La cursa, que tindrà lloc diumenge 26 de novembre, resoldrà els campions de pràcticament totes

  

les categories: MX2, MX3, MX4 i MX Elit. Amb Xavier Ferrer i Narcís Sánchez matemàticament campions de les categories MX1 i MX5, respectivament, l'emoció del motocròs se centrarà en la resta de categories en joc. Lluís Riera, en MX2, i Jordi Pedro, en MX4, tenen el títol pràcticament al sac, ja que ambdós pilots compten amb un avantatge superior als 25 punts. 

D'altra banda, l'escenari en MX3 i MX Elit és molt més obert, ja que Juan Ramon Marín i Cristian Oliva, líders destacats, hauran de lluitar fins al final per segellar el títol. Angel Davins i Christian Ardèvol, en MX3, i Nil Arcarons i Sergio Castro, en MX Elit, seran les principals amenaces de Marín i d'Oliva. Tots els aficionats al motor podran accedir a les instal·lacions del Moto Club Segre per seguir en directe el desenllaç de la darrera cursa del català de Motocròs. Qui de ben segur no faltarà a la cita de diumenge seran les càmeres de la FCM, que gravaran un extens reportatge de la prova i n'entrevistaran als seus protagonistes.


Comentaris

envia el comentari