Catalunya Diari

El col·lectiu Bordeta.net torna a organitzar la Cursa Sant Miquel

Els participants podran escollir entre dos recorreguts que tindran cinc i deu quilòmetres de distància

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

El col·lectiu Bordeta.net organitza aquest 29 de setembre la setena edició de la Cursa de Sant Miquel de Lleida. Segons han explicat, l'objectiu de la primera edició va ser aconseguir 400 participants i que en la segona va augmentar un 10% la participació arribant fins a 440. Les bones expectatives van créixer, fet que va propiciar que a partir del 3r proposéssim també als corredors un circuit pla de 5 km amb un recorregut paral·lel del 90% dins de la mateixa cursa, amb la finalitat d'arribar a un ventall molt més ampli de corredors populars i fent així possible una doble cursa de Sant Miquel, la de 5 i la 10 quilòmetres.

A partir de llavors i fins a l'actualitat «podem considerar que la cursa està plenament consolidada i n'és una de les fixes dins de la lliga de ponent. Gràcies a la gran participació i el bon acolliment per part de les diferents institucions locals ha estat considerada i valorada com una de les curses més ben organitzades de les comarques de Ponent donada la gran diversitat d'activitats d'aquest tipus que s'organitzen en les nostres contrades».

Els dos recorreguts

Els recorreguts tant de la cursa de 5 com de la 10 km serà idèntic al de les edicions dels anys anteriors. El punt de sortida s'iniciarà davant del centre cívic, el mateix lloc on també hi haurà l'arribada, a l'avinguda del Pla d'Urgell. Posteriorment el recorregut de la mateixa anirà cap al camp de futbol, per tot seguit enfilar el carrer Mollerussa fins que s'endinsarà per tota la zona del Parc de l'aigua, on creuarà la rotonda de l'avinguda Miquel Batllori per tot seguit pujar per l'artèria principal de connexió de la Bordeta amb el centre de Lleida, l'avinguda de les Garrigues.

A continuació enfilarà el carrer Palauet on després agafarà el carrer Almeria mitjançant el qual es creuarà pel bell mig tot els Magraners fins a la rotonda que dóna nom al barri, la de la Magrana. Tot seguit és on s'iniciarà el tram nou de l'any passat, el carrer de Granada, després el de l'Albi, el de Vilaseca, per tornar finalment pel de Sant Pere Nolasc i des d'aquest anar de nou a la rotonda de la Magrana, continuant pel carrer Vila-rodona per acabar agafant l'avinguda de Víctor Torres i d'aquesta a l'avinguda del Pla d'Urgell, amb la qual i un cop arribats de nou davant del centre cívic, el recorregut haurà finalitzat.

El mateix recorregut que faran tots aquells que vulguin fer-la caminant

Els que hauran triat l'opció de la "cursa curta" o de 5 km, just en arribar a l'encreuament del carrer Palauet amb el carrer Centre, prendran aquest fins que faran cap a l'avinguda del pla d'Urgell, on trencaran a la dreta fins a trobar la línia d'arribada que tal com ja hem comentat coincidirà amb la sortida i la mateixa arribada de la cursa llarga o de 10Km. Aquest serà el mateix recorregut que faran tots aquells que vulguin fer-la caminant. Tots dos circuits us els annexem al dors de la present proposta de màrqueting, a fi i efecte de fer-ho molt més visual.

Un altre aspecte que també treballen i força any rere any és el tracte al corredor i als seus acompanyants, motiu pel qual munten en la zona de l'arribada (a l'avinguda pla d'Urgell) davant del centre cívic i durant tot el matí del diumenge, una zona amb un gran ambient i caliu de gent amb speaker, música, podi-trailer, refrescs, fruita, jocs de fusta pels més petits i un munt més de coses que tan sols es poden viure si hi veniu. 

 

Dóna vida als barris de la Bordeta i dels Magraners

Els organitzadors asseguren que: «És realment un acte més de la festa major de Lleida que fem tot el matí del diumenge de Sant Miquel que dóna vida als barris de la Bordeta i dels Magraners, donat que ells en són una part imprescindible d'aquesta emblemàtica cursa». Finalment, cal destacar que enguany es mantenen les categories de trofeus que es repartiran igual que l'any passat, amb un total de 3 categories per masculí i femení (6 en total), tant en la cursa de 10 km com en la de 5 km, que fan un total de 12 línies de trofeus per ambdues, que sumades a les 2 de la pujada de la magrana fa un total de 14 línies de trofeus, ni més ni menys que 42 copes.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari