Catalunya Diari

Comença la venda d'abonaments del Força Lleida per la temporada 2015/2016

Comença la venda d'abonaments del Força Lleida per la temporada 2015/2016| Redacció - Fotografia: Força Lleida

 

El Força Lleida ha presentat aquest dimarts la campanya d'abonats per aquesta temporada 2015/2016, en la qual el club vol premiar la confiança que l'aficionat deposita fent-se soci d'aquesta temporada edició 4.0.

D'aquesta manera, tots els abonats  rebran juntament amb el seu abonament un talonari de vals amb obsequis i descomptes amb un valor molt més alt que el preu que paguen pel seu abonament (sobretot els de tribuna i familiars, amb més de 300 euros).
 
Entrades a fires, vals de descomptes directes al Barris Nord, als campus, a Qéviris, d'Sportlast, al Càmping Prades Park i als McDonalds; consumicions a JággerBar Lleida, esmorzars al nou 1203, matricules i mensualitats a RoyalSportsCenter i Autoescola Paris, classes de tenis, padel o fitness al Tennis Urgell i regals a Gotta, entre d'altres, són els obsequis i descomptes amb els que el Força Lleida vol tornar la confiança als seus abonats.
 
La campanya arrenca aquest dimecres en horari de mati i tarda a les oficines del Barris Nord, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 20.30 hores.


Comentaris

envia el comentari