Comença l’operació bikini i Royal Lleida t’ho posa fàcil

Comença l’operació bikini i Royal Lleida t’ho posa fàcil| Redacció - Fotografia: Royal Lleida

 

Qui no ha pensat ja en l’operació bikini? Molts potser heu començat a plantejar-vos iniciar alguna dieta i començar a fer una mica d’exercici. No busqui més mètodes ni excuses, contacta amb el servei de nutrició de Royal Lleida, ells t’ajudaran a aconseguir un cos 10 per aquest estiu.

 

  

Posa't en contacte amb el centre, demana hora amb la nutricionista Carla Plana i gaudeix d’un increïble pack nutricional que inclou: recomanacions nutricionals personalitzades, un seguiment de la composició corporal setmanal i l’assessorament individualitzat a la sala fitness.

 

 

  

Vols més informació? Truca ara a Royal Lleida, al telèfon 973 100 133; apropat personalment al carrer Baró de Maials, 117-119 o bé contacta a través del correu electrònic [email protected]

 

 

  

I no sols això. Durant el mes de maig si t’apuntes al gimnàs pagaràs només 9,90 euros de matrícula, enlloc dels 60 que es pagaven habitualment. Així mateix, podràs gaudir del munt d’activitats dirigides que s’han programat per aquests mesos de primavera-estiu, superant les 150 classes amb monitor setmanalment. 

 Comentaris

envia el comentari