Catalunya Diari

La #Confinakids acompanya la seva proposta esportiva amb espectacles infantils a les xarxes

Al llarg de tot el diumenge es podran seguir online grups com Nopatiskos Teatre, Lazzigags, El Pot Petit o Pastorets Rock, i els participants gaudiran també d’una bossa del corredor

Cartell de l'esdeveniment
Al llarg de tot el diumenge es podran seguir online grups com Nopatiskos Teatre, Lazzigags, El Pot Petit o Pastorets Rock | LleidaDiari.cat

La #Confinakids, la cita esportiva, lúdica i 100% solidària que se celebra diumenge vinent sota l'organització d'Iter5 amb el suport de Xavi Thai Assessor Esportiu, continua sumant adhesions, i d'aquesta manera està elaborant un programa d'actes que va més enllà de la simple cursa. Cal recordar que els diners que es recullin es donaran íntegrament a les beques menjador de Càritas Diocesana de Lleida.

Fins al moment, s'han recollit prop de 500 euros gràcies a una cinquantena d'inscrits.

  

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Recomanacions i pautes sobre l'esmorzar sa i nutritiu

El programa comença amb unes recomanacions i pautes sobre l'esmorzar sa i nutritiu que han de prendre els participants, seguit dels preparatius per a la cursa, prevista per les 10.00 però que es podrà fer durant tot el dia. A partir de les 10.35, es podran seguir diferents espectacles, començant per la versió en clau coronavirus del conte de Sant Jordi que oferirà Nopatiskos Teatre. A partir de les 11.30, serà el torn per a quatre espectacles de Lazzigags adreçats a diferents sectors d'edat ('Berta i el seu robot', 'Sihir i la nit de reus', 'Sherlock Holmes i el club dels pèl-rojos' i 'On vas Hollis Jay'?).

Més tard serà l'hora del vermut i el dinar familiar, que permetrà agafar forces per una tarda en què hi haurà dos concerts: a les 16.00 hores, d'El Pot Petit, un grup d'animació que ha fet un vídeo encoratjant tothom a participar en la #Confinakids, i a les 17.00 hores, de Dàmaris Gelabert. A les 18.00 hi haurà música als balcons amb els alumnes del Conservatori de Lleida. Un vídeo-resum de la jornada posarà el punt final a la #Confinakids a les 20.00 hores.

Diferents sortejos a les xarxes socials

Cal destacar també que al llarg de tota la setmana es van duent a terme diferents sortejos a les xarxes socials d'Iter5, gràcies a la col·laboració de diferents cases comercials, com ara Floristeria Sisor, El Genet Blau i Comercialitzadora Torres Energia. La #Confinakids compta també amb el suport d'Altan Wear, Plusfresc, Wala, Font Puericultura i l'Ajuntament de Lleida, gràcies als quals els participants podran gaudir d'una bossa del corredor amb diferents obsequis.


Comentaris

envia el comentari