Catalunya Diari

La #ConFinaRun supera ja els 400 inscrits i anima a córrer de forma virtual a Lleida

La cita ha aconseguit noves adhesions d’organitzadors de curses i donarà tot els diners que reculli a l’IRB Lleida per investigar la COVID-19

Cartell de l'esdeveniment
La cita ha aconseguit noves adhesions d’organitzadors de curses | LleidaDiari.cat

La #ConFinaRun ja ha superat els 3.700 euros de recaptació gràcies a les aportacions dels prop de 400 inscrits en la cita esportiva i solidària virtual d'aquest diumenge.

Les xifres exactes a aquest dijous al migdia eren de 3.760 euros acumulats i 497 inscrits, de manera que la iniciativa, 100% solidària i que lliurarà tots els fons recollits a l'IRB Lleida (Institut de Recerca Biomèdica) per a la investigació contra la Covid-19, continua a molt bon ritme. També cal destacar que en les darreres hores s'han adherit a la #ConFinaRun diferents organitzadors de curses, que han fet donació de dorsals per sortejar entre tots els participants.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La Cursa de les Cigonyes de Flix i la Cursa de la Vaca de Vallfogona

Aquestes curses son la Cursa de les Cigonyes de Flix i la Cursa de la Vaca de Vallfogona (dos dorsals, un masculí i un femení cadascuna), la Catigat (2), la Cursa del Caragol de Linyola, la Cursa d'Artesa de Lleida i la Milla de Sidamon. No cal dir que aquesta llista continua oberta a altres curses que es vulguin afegir a la iniciativa.

Cal recordar que la ConFinaRun és una iniciativa conjunta de Feetback, l'AA Xafatolls i Iter5, i consisteix en una cursa indoor (#confinarun #jocorroacasa). La jornada proposa recórrer corrent o caminant en família una distància de 5 kilòmetres o una milla (1.609 metres), amb diverses categories (cinta, escales, passadís, balcó, jardí,...). L'activitat es podrà realitzar des de les 10.00 fins a les 21.00 hores, tot plegat amb la finalitat de recuperar les emocions d'un diumenge matí qualsevol amb les curses de la Lliga de Ponent, només que amb la particularitat de fer-ho des de casa.

On es poden formalitzar les inscripcions?

Les inscripcions es poden formalitzar online al lloc web https://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=1474. Els participants podran enviar els seus resultats (captura rellotge GPS, Strava,...) a https://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=1475 i al mateix temps penjar-ho a les xarxes socials aportant vídeo o foto amb el hastag #confinarun. Podeu consultar el reglament a: https://iter5.cat/webroot/files/2020REGLAMENTCONFINARUN.pdf.


Comentaris

envia el comentari