Catalunya Diari

Cancel·len l’activitat esportiva a Lleida fins al 31 de març

La Regidoria d’Esports ha suspès accions previstes els dies posteriors al 27 de març com a mesures de prevenció i contenció davant el coronavirus

Unes sabatilles i una tovalla per fer exercici a casa
Realitzar exercici a casa és senzill i no cal gaudir de grans màquines per dur-lo a terme | Joan Alfons López

La Regidoria d'Esports ha cancel·lat l'activitat esportiva en instal·lacions municipals programada per als dies posteriors al 27 de març com a mesures per prevenir i contenir la propagació del Covid-19.

L'activitat en aquest àmbit ja havia quedat suspesa d'acord amb les normes decretades pel Govern, que de moment afecten fins al dia 27. Després d'haver-ho consultat i acordat amb les diferents entitats i col·lectius implicats, la Regidoria ha optat per aturar les accions previstes per als dies 28, 29, 30 i 31 a diferents equipaments municipals.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Què s'anul·la?

-El 28 i 29/3: XXX Trofeu Ciutat de Lleida de patinatge que organitza el C.P. Bordeta al pavelló municipal de la Bordeta.

  

  

 entrenaments 

  

  

activitats esportives 

  

  

classe pràctica 

Recomanacions per fer activitat física a casa

L'Ajuntament ha precintat les instal·lacions esportives municipals i els equipaments esportius a l'aire lliure per extremar les precaucions, seguint les recomanacions del Govern i tenint en compte que s'ha prohibit tot desplaçament que no sigui per necessitats bàsiques o feina. Per aquest motiu, la Regidoria d'Esports està compartint a través de les xarxes municipals iniciatives per fer exercici físic a casa, impulsades per esportistes a títol particular o per entitats o clubs de la ciutat. El regidor Sergio González ha animat la ciutadania a seguir aquestes recomanacions i propostes que promouen l'activitat física i hàbits saludables en aquest temps en què tothom ha de romandre a casa.


Comentaris

envia el comentari