Catalunya Diari

Craviotto es prepara pel mundial de piragüisme d'aigües tranquil·les

Craviotto es prepara pel mundial de piragüisme d'aigües tranquil·les| Redacció - Fotografia: Saül Craviotto

Saül Craviotto afronta aquest cap de setmana la prova per excel·lència de la temporada: el Mundial de piragüisme d'aigües tranquil·les. Aquest és l'autèntic objectiu de 2013 a un any postolímpic que s'ha preparat a consciència però sempre pensant en el nou cicle olímpic de Rio de gener 2016.

A partir de dimarts, el camp de regates de Duisburg (Alemanya) es transformarà en la capital del piragüisme mundial amb l'arribada i la posada en escena de palistes arribats de més de 75 països de tots els continents. Saül Craviotto i els seus companys de fatigues de la Selecció Espanyola s'entrenaran aquest dilluns en doble sessió per dimarts, després de l'entrenament matinal, partir cap a Madrid, fer nit a la capital, i viatjar dimecres fins a la localitat germànica. El doble medallista olímpic competirà en les proves de K-1 200 metres, en què va aconseguir la medalla de plata a Londres 2012, i en el relleu K-1 200 metres al costat de Carlos Pérez Rial, Carlos Arévalo i Carlos Garrote.

La seva participació començarà el divendres amb la màniga classificatòria en K-1 200 metres. L'horari oscil·larà entre les 16.27 i les 16.43 hores. Per al dissabte estan previstes les semifinals entre les 12.45 i les 13.20 hores. El diumenge, últim dia de competició, es disputarà la gran final, a les 11.40 hores. Per a la jornada dominical de tarda, també estan previstes les mànegues classificatòries del relleu (entre les 17.00 i les 17.20 hores) i la final (18.10 hores).

"La veritat és que és tot un misteri com ens anirà al Mundial. Arribo molt millor que a l'Europeu però no sempre pots estar al màxim nivell i menys quan estem fent una preparació que va dirigida a els Jocs de Rio", explica Craviotto. I afegeix: "A 200 metres t'ho jugues tot en mil·lèsimes i segons la semifinal que em trobi tindré més o menys opcions". El palista lleidatà destaca també l'alt nivell dels rivals: "Vindran les primeres espases amb què ja vaig haver de bregar a Londres, però també joves que pugen amb molta força i que ja van demostrar seu poder en el Campionat d'Europa. De fet, van copar el podi i no ens van deixar a cap finalista de Londres optar a medalla".

    \r\n
  • \r\n Els resultats de les regates podran seguir-se en aquest enllaç
  • \r\n

Comentaris

envia el comentari