Catalunya Diari

Creen a Lleida un vídeo per lluitar contra la violència en el món de l'esport

A les imatges s'escenifiquen les actituds que alguns dels pares prenen en contra de les jugades dels seus fills i, sobretot, contra l'entrador de l'equip

Cada vegada són més les notícies que arriben d'agressions en el món de l'esport. La pressió de les famílies envers els seus fills i els entrenadors d'aquests arriba, a vegades, a límits indesitjables.

Amb la intenció de promoure la pràctica de l'esport des d'un ambient respectuós i tolerant, des del club d'Handbol Pardinyes han creat un vídeo que té l'objectiu de denunciar aquest tipus de situacions.

Les actituds dels pares

Segons han explicat des del club mitjançant un comunicat: «Volem un esport sense cap mena de violències, on imperi el respecte. Ajudeu-nos a transmetre el missatge, ens juguem molt». En aquest sentit, han difós un vídeo en el qual s'escenifica les actituds que alguns dels pares prenen en contra de les jugades dels seus fills i, sobretot, contra l'entrador de l'equip.

Així doncs, des d'Handbol Pardinyes volen amb aquest vídeo promoure un esport respectuós, on tothom tingui cabuda i en el qual es respectin els rols de cadascú. El vídeo, que es va publicar a Youtube el passat divendres 11 d'octubre, compta ja amb més de 4.000 visualitzacions.

Imatge d'un moment del vídeo
Imatge d'un moment del vídeo | LleidaDiari.cat

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari