Catalunya Diari

La Cursa de la Bassella de Miralcamp s’estrenarà el 7 de juliol al calendari atlètic

La prova oferirà recorreguts de 10 i 5 kilòmetres i col·laborarà amb Afanoc Lleida-La Casa dels Xuklis
Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimecres la presentació d'una nova prova atlètica, la Cursa de la Bassella de Miralcamp, que s'estrenarà al calendari el dissabte 7 de juliol al vespre. La presentació ha comptat amb la participació del diputat Eloi Bergós; de Joan Segura, representant territorial d'Esports de la Generalitat; Melcior Claramunt, alcalde de Miralcamp; Òscar Esteban, regidor d'Esports; i Mireia Solé, membre de la comissió organitzadora de la cursa.

 

En la seva intervenció, Bergós ha manifestat el suport de la Diputació de Lleida a la cursa per la seva doble vessant de «fomentar l'activitat esportiva» i pel caire solidari de la jornada, que «col·laborarà amb l'Afanoc». Una cursa el nom de la qual respon al d'un pantà que hi ha a la zona de Miralcamp per on es desenvoluparà la prova, segons ha explicat l'alcalde, Melcior Claramunt.

  

 

 

La cita, puntuable per a la Lliga Ponent, començarà a les 20.30 hores des del carrer Jacint Verdaguer i oferirà dos recorreguts, de deu i cinc quilòmetres, respectivament, amb el denominador comú que transitaran per una zona que molts utilitzen per entrenar, un traçat majoritàriament sobre terra (80%), dur però a l'abast de tothom que permetrà gaudir de l'entorn de Miralcamp. També hi haurà una caminada de cinc quilòmetres. Els participants disposaran de dos punts d'avituallament i servei de dutxes, guarda-roba i massatges.

 

Les inscripcions estan limitades a 250 participants, una xifra que, segons ha explicat Òscar Esteban, confien assolir, atès que fins ara el ritme de les inscripcions és força bo i ja compten amb 140 participants. Aquests rebran com a obsequi una samarreta tècnica, un entrepà i refresc, a més de poder gaudir d'un concert de nit amb el grup mollerussenc Faula. A més dels trofeus habituals, es lliurarà un pernil al club amb més participants. La jornada tindrà també la seva vessant solidària, ja que col·laborarà amb Afanoc Lleida-La Casa dels Xuklis.Comentaris

envia el comentari