Catalunya Diari

La BTT Terra d’Oliveres compleix deu anys al setembre

Se celebrarà a Arbeca el diumenge 8 de setembre i els participants podran optar entre tres recorreguts de 20, 35 i 50 kilòmetres

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dijous la presentació de la 10a edició de la BTT Terra d'Oliveres d'Arbeca, que se celebrarà el dia 8 de setembre en les distàncies de 20, 35 i 50 kilòmetres. La presentació ha comptat amb la participació del diputat Carles Gibert; l'alcalde d'Arbeca, Sergi Pelegrí; el president del Club Ciclista Arbeca, Josep Maria Solé; i el director de la cursa, Marc Ribera.

En la seva intervenció, Carles Gibert ha valorat el paper de la cursa com a factor de promoció d'alguns dels elements més característics del territori i de la vila d'Arbeca, com són «l'oli i l'oliva arbequina», motiu pel qual ha expressat el suport de la Diputació de Lleida a la cita. Per la seva part, Sergi Pelegrí ha felicitat el club pels deu anys d'història de la cursa i pel «creixement constant».

Se celebrarà el diumenge 8 de setembre

Es tracta d'una marxa que se celebrarà el diumenge 8 de setembre a partir de les 9.00 hores. Els participants podran optar entre tres distàncies: la curta tindrà 20 kilòmetres de recorregut i 250 metres de desnivell positiu acumulat; la mitja, 35 kilòmetres i 700 metres de desnivell positiu acumulat; i la llarga, 50 kilòmetres i 1.000 metres de desnivell positiu acumulat. Marc Ribera ha destacat que s'ha reduït lleugerament el quilometratge de les tres rutes, amb l'objectiu que en pugui gaudir tothom.

La cursa està organitzada pel Club Ciclista Arbeca amb el suport del Consell Esportiu de Les Garrigues, l'Ajuntament d'Arbeca i la Diputació de Lleida. Pel que fa als preus de les inscripcions, fins al diumenge 25 d'agost és de 20 euros, i a partir del 26, serà de 25 euros. L'organització espera uns 250 participants i comptarà amb la col·laboració d'uns vuitanta voluntaris.

La cita té com a atractiu afegit la VIII Fira de la BTT

La cita té com a atractiu afegit la VIII Fira de la BTT, un punt de trobada per a tots els aficionats a la bicicleta on poder conèixer productes per la BTT, rutes organitzades pel Pirineu, o les novetats del sector, entre d'altres. Aquest espai s'ubicarà, com la sortida i l'arribada de la marxa, al Camp d'Esports Ramon Bellmunt, on també es farà un sorteig de material esportiu.

Tots els participants podran gaudir d'avituallaments líquids i sòlids en ruta, cronometratge de temps, servei de dutxes, esmorzar i la bossa del corredor amb diferents obsequis, entre ells una motxilla camelback dissenyada conjuntament amb Logigràfic, a més de fotografies, trofeus per als primers classificats de cada ruta i categoria, i sorteig de material esportiu, forfaits, etc. La marxa també s'ha sumat enguany al projecte Identitat Escolpida, de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari