Catalunya Diari

La Cursa Ciutat de Cervera arriba diumenge a la 16a edició

La Cursa Ciutat de Cervera arriba diumenge a la 16a edició| Redacció - Fotografia: Paeria de Cervera (Arxiu)

 

La Lliga Ponent torna aquest diumenge a la carga. I ho farà amb una de les proves tradicionals del calendari, la Cursa Ciutat de Cervera, que enguany arriba a la seva 16a edició sota l’organització dels Fondistes Cervera. La cita arrancarà a les 9.30 hores per a les dos distàncies, la de 5 i la de 10 de quilòmetres.

  

En aquesta edició, la Cursa Ciutat de Cervera presenta moltes novetats, entre elles el preu, que és molt ajustat: 13 euros tant per a la prova de 10 quilòmetres com per a la de 5 (15 euros sense xip groc), i 18 euros per a les inscripcions al mateix dia. La qualitat dels avituallaments i del regal del corredor seran d'alt nivell, i destaca una magnífica samarreta tècnica de la marca Sural.

  

 

  

La sortida i l’arribada estaran ubicades a la plaça Universitat. El recorregut es mourà per un circuit de 5 quilòmetres molt pla i ideal per fer bona marca. La cursa de 10 quilòmetres donarà dues voltes a aquest circuit. Hi haurà un avituallament líquid durant el recorregut i també a l’arribada.

  

 

  

A més, a partir de les 11.30 hores es farà la Cursa Infantil 2016, que enguany arriba a la 7a edició i que està organitzada conjuntament pel CES (Consell Esportiu de la Segarra) i els Fondistes Cervera. Es disputarà davant de la Universitat i les inscripcions, que són gratuïtes, es podran fer el mateix dia de la cursa a partir de les 10.30 hores.

Comentaris

envia el comentari