Catalunya Diari

La Cursa Solidària per La Marató a Artesa espera superar els 650 participants

Entre les cinc edicions anteriors, ha aconseguit recollir 12.000 euros per a La Marató
Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

Artesa de Lleida espera diumenge vinent superar els 650 participants en la Cursa i Caminada Solidària per La Marató de TV3. La cita ha estat presentada aquest dilluns a la Diputació de Lleida, que dóna suport als organitzadors de la jornada, que són l'Ajuntament i l'associació SuperB. L'acte ha comptat amb la participació de Pere Puiggròs, alcalde d'Artesa de Lleida; de les regidores Yolanda Garcia i Yolanda Horcajadas; i de Josep M. Esteve i Ramon Farré, representants de SuperB. Aquesta serà la sisena edició d'una cita que, al marge de ser puntuable per a la Lliga Ponent en les seves dues distàncies, destaca pel seu caràcter solidari, atès que des dels seus inicis ha col·laborat amb La Marató de TV3, enguany dedicada al càncer, a la qual tornarà a donar tot el que recapti.

 

Esteve ha recordat que, entre les cinc edicions celebrades fins ara, han aconseguit donar a La Marató un total de 12.000 euros, complint plenament amb el seu triple objectiu: recollir fons per a aquesta causa, organitzar a Artesa de Lleida un esdeveniment que «faci poble» i que «la gent que ens visiti se senti ben acollida». L'organització oferirà curses sobre cinc i deu quilòmetres, i caminades sobre aquestes mateixes distàncies i recorreguts, a més de curses infantils. La sortida i l'arribada estaran ubicades davant de la Pista Poliesportiva. Les caminades es posaran en marxa a les 9.30 hores, i les curses a les 10.00, d'aquesta manera es busca que els caminadors animin als corredors i així es generi més ambient. L'única diferència que hi ha en els circuits de la cursa i la caminada és el sentit del recorregut, ja que són contraris. La jornada comptarà, a més, amb una setantena de voluntaris.

 

Hi haurà avituallaments sòlids i líquids durant el recorregut, xocolatada en finalitzar la caminada i esmorzar per tots els corredors, a més d'un obsequi de la prova a tots els participants. També hi haurà servei de guarda-roba i dutxes per a tots els participants, per als quals a més s'habilitarà una zona de pàrquing. Podeu trobar més informació a: http://www.cursasolidaria.artesalleida.cat/.Comentaris

envia el comentari