Catalunya Diari

La Cursa Nosaltres També Podem torna aquest diumenge a les Basses d'Alpicat

La Cursa Nosaltres També Podem torna aquest diumenge a les Basses d'Alpicat| Redacció - Fotografia: Iter5

 

La Cursa Nosaltres També Podem torna per tercera vegada a les Basses d'Alpicat. En aquesta ocasió, la competició, de 10 quilòmetres de recorregut i dins la Lliga Ponent, es celebrarà el proper diumenge, dia 23 d'octubre, a partir de les 10.00 hores. L’atleta olímpic Jackson Quiñónez serà l’encarregat de donar el tret de sortida.

  

La jornada, organitzada per Aspros, proposa un matí d’activitat física i diversió amb un caire familiar, i enguany oferirà una caminada de 5 quilòmetres perquè pugui gaudir tota la família, curses infantils, una cursa de 5 quilòmetres i la gran novetat d’aquest any: una cursa de 10 kilòmetres, amb premis per als primers classificats i obsequis per a tots els participants. El circuit per on es faran les curses serà en un 70% sobre terra i el restant 30% sobre asfalt.

  

 

  

Per completar l’esdeveniment, s’ha preparat una festa on hi haurà zones d’animació per als més petits, classes d’escalfament i estiraments, una Masterclass de Zumba i altres sorpreses més.

  

 

  

Els recursos humans amb què compta l’organització són uns 25 usuaris i molts professionals. També disposen d’un nombre elevat de voluntaris (entre 80-100 persones). 

  

 

  

Hi haurà avituallament líquid i sòlid al final de la cursa, i també servei de bar. A més, els participants tindran a la seva disposició servei de vestidor i WC al complex de la pista d’Atletisme de les Basses d’Alpicat.

Comentaris

envia el comentari