Catalunya Diari

David Ballestero Duran, primera incorporació de l’ICG Software

David Ballestero Duran, primera incorporació de l’ICG Software| Redacció - Fotografia: ICG Software LleidaAquest jugador va començar a patinar amb nou anys i ha estat format als equips de l'Alpicat on s’ha anat formant en les diferents categories. Albert Folguera ja feia dos anys que anava seguint la seva evolució, i ha cregut que aquest any era el moment de integrar-lo a la plantilla del primer equip.

Jugador amb molt de futur, físicament molt potent i amb molta tècnica, juga normalment de defensa, i molt sacrificat per l'equip, el que el fa un jugador amb unes característiques que agraden molt a l'entrenador. L'any 2012 va debutar amb la selecció catalana juvenil i absoluta, i aquest 2013 ha estat pre-seleccionat per la selecció espanyola júnior.

La seva incorporació és un fet més de la política de planter de la província del nostre club, on el Lleida Llista ha de ser el referent per els jugadors de casa, que puguin arribarà jugar a la màxima categoria de l'hoquei estatal, i la incorporació de Ballestero ha de donar il•lusió a tota la base de la província, per treballar i algun dia poder debutar a l'Ok Lliga, com farà aquest any Ballestero.

D'altra banda el club segueix en converses amb Lluis Rodero, a qui s'intenta convèncer de que es quedi.


Comentaris

envia el comentari