Catalunya Diari

David Ballestero es queda un any més a l'ICG Software Lleida

David Ballestero es queda un any més a l'ICG Software Lleida| Redacció - Fotografia: OKPatins

 

David Ballestero ha renovat aquest dimecres per una temporada més amb l'ICG Software Lleida. El que va arribar ara fa tres anys de Junior al club lleidatà, portat com a futura promesa per l'entrenador, Albert Folguera, procedent de l'Alpicat, es queda un any més al primer equip de l'entitat blava.

Consolidat com un més de la plantilla amb la seva ràpida adaptació a la millor lliga del món, Ballestero espera que faci enguany una gran temporada. Físicament intractable, entregat i sacrificat per l'equip, està cridat a ser el successor del capità Carles Trilla en un futur.
 
Amb la incorporació de Ballestero, l'ICG tant sols està pendent de tancar la signatura del capità, que es troba de vacances, i tant aviat arribi és reunirà amb el president del club, Enric Duch, per acabar de tancar uns temes del seu contracte i signar. Per la predisposició de les dos parts, l'acord es veu imminent.
 
La pretemporada del Llista s'iniciarà el proper dilluns, dia 17 d'agost, a la pista del Bell-lloc. Folguera vol iniciar els entrenaments amb la tranquil·litat de contar amb la plantilla complerta.


Comentaris

envia el comentari