David Busquets anuncia que es retira de l'hoquei patins

David Busquets anuncia que es retira de l'hoquei patins| Redacció - Fotografia: ICG Software LleidaSegons ha explicat Busquets, "ha estat un any molt difícil per mi, segurament l’any més dur de la meva vida. El ritme frenètic de la vida diària, la feina, els nens, el no descansar, les preocupacions i l’esforç físic tant important que he fet ha acabat passant factura i el cos m’ha donat un avís". Per aquest motiu, ha decidit escoltar el seu cos i posar fi a aquesta etapa de la vida "tan meravellosa i plena d’èxits".

Durant l'acte, s'ha mostrat orgullós de la seva trajectòria i dels resultats obtinguts amb l'equip i ha agraït a tota la gent de l’hoquei, clubs, entrenadors, jugadors i premsa, pel seu suport durant tot aquest any. "Gràcies a tots els entrenadors que he tingut, que són els que m’han transmès els valors de l’esport i de la vida, i gràcies a tots els companys de tots els equips en que he estat, perquè en un esport d’equip, ni la derrota ni la victòria són importants, lluitar al seu costat per aconseguir alguna cosa és el més meravellós de tot", ha comentat.

Tot i que d'entre tots els clubs on ha jugat Busquets vol ver un agraïment especial al Lleida Llista. En aquest sentit ha expressat les següents paraules: "Primer de tot, gracies Enric, Jordi, i extensible a tota la junta, per haver confiat en mi, per haver-me fet sentir estimat, valorat i com a casa, gracies pel vostre suport en aquests moments tant durs, estic orgullós d’acabar la meva carrera esportiva aquí, i no tinc paraules per agrair-vos tot el que heu fet per mi. En segon lloc, gracies Albert, per haver-me fet aquella trucada, en un moment de la meva vida esportiva on semblava que s’havia acabat quan encara em sentia jugador i vas confiar en mi per sumar-me al vostre projecte. Gràcies pel teu suport en tot moment, només et puc dir gràcies Albert. I en tercer lloc, donar les gràcies a tots els meus companys durant aquests 2 anys i mig al Llista, on he viscut dels millors anys per les experiències viscudes, des de salvar l’equip de baixar de primera nacional, a pujar a l’OK lliga i aquest any a classificar-nos per la CERS. No tinc paraules, sou la definició d’equip, només puc dir que gràcies pel que m’heu fet sentir i pel vostre suport. Agrair també a tota la gent que treballa pel club, Pam, Miquel, a la Dra. Nunci, Isidro Trilla, Núria, l’Isidre Bofarull i a la premsa de Lleida, que sempre ha tingut un tracte exquisit amb mi i m’heu fet sentir com a casa. Per últim l’agraïment més gran per la gent més important de la meva vida, els que sempre han estat al meu costat, en els bons i mals moments, la meva família, sense els quals no seria qui sóc i no hauria aconseguit tot el que tinc. La meva dona, Marta, gracies per estar sempre al meu costat, el teu suport incondicional en tots els moments que hem passat, i per la teva paciència. Als nostres fills, el David i la Carlota, que són els que ens donen tota la força per seguir lluitant. I com no, gracies als meus pares, el Joan i la Conchi, sense vosaltres tot això no hagués estat possible, gràcies per tots els valors que m’heu ensenyat perquè m’han fet una millor persona, gràcies per estar sempre al meu costat, espero que estigueu orgullosos del vostre fill, i aquesta etapa de la vida que ara s’acaba va dedicada especialment per vosaltres.Comentaris

envia el comentari