Catalunya Diari

David Busquets torna a l'ICG Sotware Lleida com a entrenador

David Busquets torna a l'ICG Sotware Lleida com a entrenador| Redacció - Fotografia: ICG Software Lleida

David Busquets torna a l'ICG Software Lleida, però aquest cop com a entrenador. Després de la seva retirada com a jugador, tornarà a involucrar-se amb l'hoquei i amb Lleida, portant l'equip de sub-23 del club, que juga sempre abans del partit d'OK Lliga i contra els mateixos equips.

Busquets aportarà tota la seva experiència en una categoria que vol ser el pas previ per saltar després a l'OK Lliga.

L'exjugador blau té un palmarès excepcional: quatre Copes d'Europa, quatre OK Lliga , dos Copes del Rei, cinc Súper Copes d'Europa, una Lligam una Copa Italiana i un campionat del món amb la selecció catalana, entre molts altres títols.

L'acord amb el club va estar molt ràpid. Segons l'entitat, "un entrenador així no és pot deixar escapar i més en una categoria de formació i d'alt nivell, con la sub-23". "Il·lusió màxima i ganes de començar a treballar" són les primeres paraules de Busquets, qui vol aportar tot el seu saber en aquest esport a la base del club blau.

El 'Ciutat de Lleida', a la Bordeta
El triangular 'Ciutat de Lleida' es disputarà finalment al pavelló de la Bordeta, per problemes amb el parquet de l'Onze de Setembre, seguint el mateix ordre i horari establert, amb la presentació de la base inclosa.


Comentaris

envia el comentari