Catalunya Diari

David Serra participarà un any més al Dakar 2013

David Serra participarà un any més al Dakar 2013| Redacció - Fotografia: Diputació de LleidaEl president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut i ha donat molts ànims al pilot que estrenarà la nova imatge corporativa d’Ara Lleida a la moto i equipació amb les que hi participarà al Dakar 2013. La presentació ha comptat també amb la participació del cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació, Antoni Fo; del pilot David Serra; del president del Moto Club Segre, Lluís Capdevila; i del coordinador d’Epsilon Team, Emilio Bosser, l’equip encarregat de donar el suport tècnic al pilot.

Aquesta serà la segona vegada que el pilot de Bellpuig David Serra (Vilanova de Bellpuig, 1969) participarà al Dakar i ho farà amb l’objectiu de poder acabar la prova de 15 dies de durada i situar-se entre els 50 primers.

El cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació ha recordat que la corporació ja va donar suport al pilot l’any passat i ho ha tornat a fer aquest any amb la voluntat de continuar apostant pels esportistes lleidatans.

Serra –que pilotarà una Yamaha UVR450- és un especialista en la modalitat de l’Off Road i ha pres part en carreres d’enduro, de rally TT i de motocròs.


Comentaris

envia el comentari