Derrota de l’Associació en l’amistós contra l’Amposta

Derrota de l’Associació en l’amistós contra l’Amposta| Redacció – Fotografia: Associació Lleidatana d’Handbol

El primer equip de l’Associació Lleidatana d’Handbol, que aquest dilluns comença la pretemporada, ha disputat aquest diumenge el tradicional partit al qual és convidat l’equip lleidatà cada any enfront l’Handbol Amposta en el marc de la seva festa major. L’equip blau ha perdut el matx per 24 a 19.

L’inici del partit ha estat fred, tot i la calor, de banda lleidatana tot i que les blaves no han tardat a sobreposar-se i al minut 18 de la primera meitat dominaven el marcador per 5 a 10 gràcies a l’efectivitat golejadora de la Irina Pop i de les meritòries aturades de Jenny Garcia a la porteria. Un parcial de 5 a 1 de les ampostines, després d’un temps mort del tècnic local ha fet que s’arribés al descans amb un mínim avantatge per l’Associació per 10 a 11.

A la segona meitat, les lleidatanes han seguit al davant al marcador però el cansament i una banqueta més ampla de l’Amposta, ha fet que aquestes reduïssin l’avantatge, empatant el matx al minut 17 de la segona meitat i agafant un lleuger avantatge que no s’ha ampliat fins els darrers 3 minuts on algunes imprecisions i llançaments precipitats han fet que les tarragonines assolin aquest màxim avantatge al marcador de cinc gols.

Les lleidatanes han presentat el següent equip: Kora (p), Jenny Nana (2), Natàlia, Lucia (1), Imma (2), Rocio (1), Irama (2), Irina (9), Jenny Garcia (ps), Cristina (1), Laia (1). L’Amposta ha format amb: Gàlvez (p), Sandra, Haro, Sara G., Sara A., Tortajada, Sola, Levanayte, Simon, Vila, Rieres, Juncosa, Frnova. Els àrbitres de l’encontre han estat Avenza i Iniesta. El resultat a la mitja part era de 10 a 11 i al final del partit, victòria ampostina per 24 a 19.

L’Amposta, a Divisió d’Honor Plata

L’Handbol Amposta militarà en el mateix grup que les lleidatanes a la Divisió d’Honor Plata femenina. Com ha passat en alguna temporada anterior, la casualitat ha fet que aquest partit es disputés sense que les lleidatanes hagin pogut dur a terme ni un sol entrenament, però la magnífica relació entre ambdós clubs fa que sempre les blaves acceptin la invitació. El plantejament del partit, ha estat eminentment festiu fent que el tècnic croat de l’equip, Miroslav Vujasinovic, fes rotacions de totes les seves jugadores cada 12,5 minuts doncs, donada la intensa calor que feina al pavelló ampostí, els dos tècnics han plantejat un partit de dues parts de vint-i-cinc minuts.

L’equip blau es presentava amb nou de les seves deu jugadores renovades fins a la data, a més a més de la Irina Pop que, tot i que encara no ha arribat a un acord definitiu amb l’Associació, ha interromput les seves vacances per tal de participar en aquest partit, ja que tant jugadora com club han mostrat la seva total predisposició a continuar la seva relació. Irina, que ha disputat i guanyat amb la selecció de la República Dominica el Torneo de Las Flores de Colòmbia del qual ha tornat aquest passat divendres, gaudirà encara d’uns dies de vacances essent al final de la present setmana que tornarà a reunir-se amb els directius lleidatans per tal de poder tancar definitivament la seva continuïtat.

La novetat de l’equip aquest diumenge ha estat la jugadora formada al Club Handbol Sanpedor, Cristina Ridó, que estarà a prova durant la present setmana i que, en finalitzar la mateixa, el cos tècnic decidirà la seva incorporació definitiva o no a l’equip. Les dues baixes que presentava l’equip han estat l’Adela Stanescu, també renovada amb l’equip i que es troba passant uns dies al seu país i l’Emma Precup que, donat que encara no ha signat la seva continuïtat i ja que arrossega unes molèsties a l’esquena, tant jugadora com cos tècnic han preferit que no participés en el matx. De la mateixa manera que amb l’Irina Pop, les converses amb Emma Precup, màxima golejadora de l’equip en temporades anteriors, continuaran durant la setmana i s’espera arribin a bon port donada també la bona predisposició d’ambdues parts.