Derrota de l’Handbol Pardinyes contra el Sant Joan Despí

Derrota de l’Handbol Pardinyes contra el Sant Joan Despí| Redacció – Fotografia: Handbol Pardinyes (Arxiu)

L‘Handbol Pardinyes no ha pogut donar la sorpresa aquest cap de setmana davant el Sant Joan Despí, tot i jugar un bon partit . L'equip rival comptava amb la millor plantilla de la categoria, en la última jornada de la primera volta del campionat.

La primera part va començar amb tots dos equips molt actius en atac, però les poques errades dels lleidatans les aprofitava el Sant Joan Despí per ficar poc a poc distància al marcador, fins arribar als 5 gols d’avantatge al descans.

La segona part va iniciar-se amb tots dos molt concentrats. Una bona reacció del Pardinyes als 10 minuts, amb una defensa més agressiva que permetia treure el contraatac, va apropar el marcador a 18-20. A partit d’aquets moment, un parell d’exclusions seguides dels groc-i-negres van penalitzar l’intent de remuntada, i els barcelonins van saber jugar amb tranquil·litat la resta del partit, que va finalitzar amb 24-30.