Derrota de l’ICG Software Lleida per 1 a 3 contra el CP Tordera, un rival directe

Derrota de l’ICG Software Lleida per 1 a 3 contra el CP Tordera, un rival directe| Redacció – Fotografia: ICG Software Lleida (Arxiu)

L’ICG Software Lleida ha caigut al pavelló Onze de Setembre per 1-3 davant d’un rival directe el CP Tordera. Malgrat que els lleidatans s’han avançat al marcador al minut 17 mitjançant Moi Escudero, que s’ha estrenat com a golejador, els visitants s’han mostrat més encertats de cara a porteria i han marcat l’empat al minut 21 i l’1-2 al minut 27.

Amb aquest marcador s’ha arribat al descans. A la segona part, els lleidatans han intentat la remuntada però no ha estat possible i al minut 40 el Tordera ha marcat el tercer posant massa distància al marcador quan faltaven pocs minuts per a la finalització del partit.

L’ICG Software Lleida afronta a partir d’ara un calendari davant de rivals directes per aconseguir l’objectiu de la permanència a l’OK Lliga. Els lleidatans reben la propera jornada el M.O. BLANES HCF.