Derrota del Força Lleida a la difícil pista del Ford Burgos

Derrota del Força Lleida a la difícil pista del Ford Burgos| Redacció – Fotografia: Força Lleida

L’Actel Força Lleida ha perdut aquest divendres a la pista del Ford Burgos per 89 a 52, davant una de les millors plantilles de la lliga. Els lleidatans han jugat molt precipitats des de l’inici de partit i tant la falta d’encert com una fluixa defensa han permès als locals agafar un avantatge molt difícil de recuperar des de l’inici del tercer quart. Múgica, amb 12 punts i 7 rebots, ha estat el més destacat dels de Prado.

L’Actel Força Lleida ha començat erràtic en atac, concedint pèrdues i perdent en la lluita pel rebot defensiu. Per la seva banda, el Ford Burgos es trobava més còmode atacant i, a més, mostraven més encert des del perímetre. Tot i això, la reacció al mal inici no ha tardat a arribar i les tornes han canviat. La circulació de pilota dels lleidatans ha millorat i entre Múgica i Guerra han aconseguit fer mal a un conjunt local al que se li han espessit les idees. En els últims dos minuts, però, el Burgos ha tornat a agafar les rendes del partit gràcies, altre cop, a les imprecisions visitants, i han aconseguit acabar el primer quart guanyant 20 a 14.

Els locals han donat un pas endavant només iniciar-se el segon període. Jeff Xavier des de triple i Olmos sota cistella han castigat les pèrdues, que s’havien convertit en una constant en l’Actel Força Lleida. A més, als del Segrià se’ls havia fet molt petita la cistella i el balanç defensiu estava sent defectuós. Amb aquest mal joc, els lleidatans han arribat a la mitja part perdent 35 a 22 i amb molt marge de millora.

A la represa, el Ford Burgos ha premut l’accelerador de la mà d’un Miki Feliu que ha anotat dos triples quasi consecutius i d’un Taylor Coppenrath dominador a la zona. El joc lleidatà seguia sense fluir i el fet que les pilotes no entressin no ajudava a que els atacs fossin menys precipitats que fins aleshores. Els locals han estat molt superiors en aquest període i amb un 60 a 33 al marcador han encarat els últims deu minuts sabent que la remuntada era quasi impossible.

Sabent-se guanyadors, el Ford Burgos ha sortit més relaxat i els jugadors de casa s’ho han passat bé sobre la pista. A l’Actel Força Lleida li han entrat els triples que no havien volgut entrar fins aleshores, però ja era molt tard, fins i tot per maquillar el resultat. Al final, 89 a 52 i setena derrota de la temporada, que deixa el balanç amb sis partits guanyats i set de perduts.