Catalunya Diari

Descobreixi la nàutica, de franc, a la Fira Marítima de la Costa Daurada

Descobreixi la nàutica, de franc, a la Fira Marítima de la Costa Daurada| Laura Biela - Fotografia: http://scvcambrils.cat/

 

Cambrils s'omplirà els dies 13, 14, 15 i 16 de maig d'activitats i empreses relacionades amb el món de la nàutica amb l’objectiu de donar a conèixer aquest sector a la societat en general. Seran quatre dies en els que s’aproparà el mar als visitants, "un gran desconegut moltes vegades per a la majoria de ciutadans", segons ha explicat l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza.


La fira englobarà tots els aspectes de la nàutica: Des de les empreses nàutiques, que ofereixen els últims models en embarcacions, motos d'aigua, productes relacionats amb les embarcacions, roba nàutica o serveis a empreses d'esport; fins a les activitats més variades del sector.Els visitants podran gaudir d’aquestes propostes de forma gratuïta. Estan obertes a tot tipus de públic. Entre elles destaquen: la vela, el caiac, el paddle sup, els batejos de creuer, el submarinisme, els batejos de vela llatina, els cursos de pesca, el vermut electrònic, les sortides amb moto aquàtica, els creuers turístics, la katapulta, els inflables, els tallers infantils i les degustacions de 'Vermut de Reus'.Més dies de Fira

Una de les novetats d'enguany és el canvi de dies. Aprofitant la festivitat de Catalunya el proper dilluns, dia 16 de maig, els organitzadors han volgut allargar la fira, al considerar que aquest fet afavorirà que molta més gent pugui gaudir del certamen en aquesta ocasió.


Les xifres superen enguany les del 2015. En aquesta novena edició, organitzada pel Club Nàutic Cambrils, hi participaran 44 expositors i 49 carpes, a més de xerrades, exposicions i propostes paral·leles que s'han programat.
Comentaris

envia el comentari