Catalunya Diari

Descomptes pels abonats del Força Lleida amb la targeta S.OCIO.S

Descomptes pels abonats del Força Lleida amb la targeta S.OCIO.S| Redacció - Fotografia: Força Lleida

 

  

El Força Lleida ha presentat avui una nova iniciativa en col·laboració amb el Club S.OCIO.S, un col·lectiu que ofereix nombrosos avantatges als seus gairebé 40.000 membres i ara, gràcies a aquesta iniciativa, també als abonats del bàsquet lleidatà.

  

Es tracta de la targeta de fidelització S.OCIO.S Sport-Força Lleida, un carnet que permetrà a tots els abonats gaudir de descomptes en tot tipus de compres i també en subministraments com la llum, el gas, la telefonia, les assegurances, el combustible, activitats i compres de tot tipus (en restauració, oci, consum). En definitiva: estalviar centenars d'euros cada any en les despeses corrents que té qualsevol família.

  

 

  

D'aquesta manera, per una quota mensual de 25 euros, tots els abonats del Força Lleida poden gaudir d'aquest segon carnet vinculat al club i, per tant, podran beneficiar-se de tots els preus exclusius i els descomptes que, dia rere dia, el Club S.OCIO.S tanca amb les principals empreses de tots els sectors. Està demostrat que una família mitjana pot estalviar-se uns 800 euros l'any utilitzant aquest nou carnet. 

  

 

  

A més, pels empresaris i autònoms que siguin abonats del Força Lleida s'ofereix la possibilitat d'aplicar aquests descomptes també al centre de treball, per poder fer front amb molta més comoditat als pagaments que genera l'empresa abonant una quota de només 50 euros. Els avantatges per als empresaris inclouen, també, promocionar el seu negoci a la web del Club S.OCIO.S, donant-lo a conèixer arreu, ampliant horitzons i aconseguint nous clients.

  

 

  

Els descomptes, tant en l´àmbit familiar com en l'empresarial, estan garantits pel Club S.OCIO.S. i faran que la quota d'abonament de qualsevol abonat al Força Lleida sigui gratuïta. Si no fos així, Club S.OCIO.S es compromet a reemborsar els diners de l’abonament.

  

 

  

Club S.OCIO.S vol engegar la campanya de col·laboració amb el Força Lleida amb més energia que mai. Per aquest motiu: els 100 primers socis del carnet S.OCIO.S Sport–Força Lleida tindran un descompte del 50% en la seva quota els dos primers mesos. Amb aquesta iniciativa, l’abonat del bàsquet lleidatà no només estalviarà, sinó que guanyarà diners, mes rere mes.

Comentaris

envia el comentari