Desviaments i talls de trànsit per la 4a Cursa de la Dona d'aquest diumenge

Desviaments i talls de trànsit per la 4a Cursa de la Dona d'aquest diumenge| Redacció - Fotografia: Guàrdia Urbana Lleida

 

Lleida celebrarà aquest diumenge, dia 13 de març, a partir de les 11.00 hores, la quarta edició de la Cursa de la Dona. La competició, que tindrà dos recorreguts, d'11,2 i 5,6 quilòmetres, suposarà talls de trànsit i retencions als principals carrers de la ciutat durant el matí.

L'itinerari de la cursa és: Marge esquerra del riu –lateral Pl. Blas Infante- (SORTIDA), marge esquerra del riu fins rampa d’accés al Camí de Granyena, Camí Granyena, Pont de Pardinyes, avinguda Tortosa, Corregidor Escofet, Comtes d’Urgell, Princep de Viana (sentit Victoriano Muñoz), sortida/baixada avinguda Del Segre, avinguda Del Segre (sentit Ajuntament), Plaça Agelet i Garriga, Blondel, Passarel·la del Liceu Escolar, baixada a Marge esquerra del riu –lateral Plaça Blas Infante- (ARRIBADA).
 
Per a poder facilitar i garantir la seguretat del recorregut de les dos curses, sobre les 10.45 hores i fins els pas de l’últim participant, hi ha previstos els següents desviaments:
1. Tall de trànsit al Camí Granyena, tram comprés entre l’entrada del camí procedent del Polígon (pas a nivell) i el Pont de Pardinyes.
2. Tall de trànsit al Pont de Pardinyes únicament de la circulació procedent del Polígon El Segre. El punt de tall serà a la rotonda del carrer Josep Baró Travé.
3. A l'avinguda Tortosa, entre Pont de Pardinyes i carrer Tarragona es tallarà la circulació en sentit avinguda Pearson.
4. Al carrer Corregidor Escofet, entre avinguda Tortosa i avinguda Prat del Riba, es tallarà la circulació en sentit Alcalde Recasens.
5. El carrer Comtes d’Urgell, quedarà tancat al Trànsit.
6. Al carrer Princep de Viana, entre Comtes d’Urgell i plaça Berenguer IV, el sentit Plaça Europa es reduirà a un carril de circulació (dels tres existents), als efectes de compatibilitzar el pas de cursa amb el trànsit dels dos sentits. Entre la plaça Berenguer i Victoriano Muñoz quedaran tallats els dos sentits
7. L'avinguda Del Segre quedarà totalment tallat al trànsit en sentit avinguda Tortosa. El sentit Rambla Ferran quedarà obert al trànsit des de el carrer Nord.
8. El Pont Vell quedarà tancat al trànsit, motiu pel qual la circulació procedent de Cap Pont es desviarà a la cruïlla de l'avinguda Garrigues amb els carrer Valencia i carrer Alacant i la procedent de l'avinguda Francesc Macià es desviarà en sentit Plaça España.
9. A la Plaça Espanya es restringirà l’accés a l'avinguda Madrid, autoritzant exclusivament als autocars de línia, als taxi amb parada a Blondel i als usuaris del pàrking.
 
Les recomanacions dels agents són:
- Per creuar el riu amb el vehicle entre les 10.45 i les 13.00 hores, es recomana utilitzar el Pont de la Universitat, que es l’únic que no es veu afectat de forma notable per la Cursa.
 
- Per la seva banda, mentre duri la Cursa (entre les 10.45 i les 13.00 hores aproximadament), la zona del barri de Pardinyes compresa en l’interior del circuit de Cursa i que afecta al sector delimitat pels carrers Roger de Llúria, Av Tortosa, Corregidor Escofet i Comtes d’Urgell, només podran sortir de la zona pel Pont de Pardinyes.
 
- Els autobusos de les línies que circulen per l’itinerari de cursa també seran desviats dels seus itineraris mentre aquest estigui afectatComentaris

envia el comentari