Catalunya Diari

Detingut per agredir un futbolista de l'equip rival durant el partit que enfrontava el Sant Guim i el Palau d'Anglesola

Detingut per agredir un futbolista de l'equip rival durant el partit que enfrontava el Sant Guim i el Palau d'Anglesola| Redacció - Fotografia: UE Tàrrega (Arxiu)

 Els fets van passar dissabte a la tarda a la finalització d’un partit de futbol de Tercera Catalana entre l’equip de Sant Guim de Freixenet i el Palau d’Anglesola. Per circumstàncies del joc es va originar una baralla entre els jugadors d’ambdós equips durant la qual, un jugador de Sant Guim de Freixenet li va donar una forta puntada al cap a un jugador de l’equip rival.
 
Com a conseqüència de l’agressió el jugador ferit va quedar semiinconscient per una forta contusió cranial. La ràpida intervenció d’un mosso d’esquadra fora de servei, que es trobava com espectador, va ajudar a estabilitzar al ferit mentre arribaven els serveis d’emergència. Finalment, el jugador ferit va ser traslladat a l'Hospital d'Igualada on es recupera favorablement de la seva lesió.
 
Hores després es va detenir a l’agressor quan es trobava al seu domicili de Guissona. El detingut va quedar en llibertat després de declarar a la Comissaria amb l’obligatorietat de comparèixer davant del jutge quan sigui requerit.


Comentaris

envia el comentari