Catalunya Diari

La diada del pàdel lleidatà aconsegueix una assistència rècord

Aspros i Down Lleida van rebre el reconeixement per la seva tasca
Imatge de l'entrega de premis | LleidaDiari.cat

El Tennis Lleida va ser l'escenari, dissabte passat, de la Diada del Pàdel Lleidatà, que va acollir prop de 130 persones, una assistència rècord. Durant la vetllada, la Federació Catalana de Pàdel (FCP) va reconèixer la implicació de la Fundació Aspros, entitat dedicada a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, i de l'Associació Síndrome de Down Lleida, pel seu paper i esforç en el desenvolupament del pàdel adaptat per persones amb discapacitat intel·lectual.

 

Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel, exposava que «la FCP es vol implicar institucionalment i econòmicament amb entitats que treballen amb jugadors i jugadores amb capacitats diferents. Volem que la nostra ajuda els hi serveixi per seguir desenvolupant l'esport que els apassiona». El màxim responsable del pàdel català explicava també que «aviat obrirem una línia de converses amb la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) per així ajudar-los a aconseguir que el pàdel arribi a tots els col·lectius».

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Es van fer entrega dels trofeus a finalistes i campions del Màster Provincial i de la Lliga Catalana 2018

Durant la Diada del Pàdel de Lleida es van fer entrega dels trofeus a finalistes i campions i campiones del Màster Provincial i de la Lliga Catalana 2018 en categoria masculina i femenina. La FCP va aprofitar la festa del pàdel lleidatà per realitzar un reconeixement als jugadors Iker Castillo i Gerard Navas, que l'any passat van guanyar el Màster i Campionat de Catalunya en categoria benjamí masculí.

 

La Diada del Pàdel de Lleida, que va registrar rècord d'assistents, va estar presidida per Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel, acompanyat de Joan Segura, representant territorial per l'Esport de la Generalitat de Catalunya a Lleida; de Montserrat Parra, tinent d'alcalde, regidora de Polítiques a favor de la creativitat, la Cultura, l'Educació i els Esports de l'Ajuntament de Lleida; del diputat Paco Cerdà; de José Luis Solans, president del Club Tennis Lleida; de Francesc Xavier Esteban, delegat a Lleida de la FCP; de Miquel Bayona, delegat a Barcelona i secretari de la FCP; i d'Albert Nogueras, director tècnic de la FCP. En aquest enllaç podreu trobar la notícia de la FCP: https://fcpadel.cat/aspros-i-down-lleida-reconegudes-a-la-diada-del-padel-lleidata/.

 Comentaris

envia el comentari